راهنمای آغازین سئو
راهنمای شروع سئو (SEO)
هنگامی که وبسایت خود را ساختید، احتمالاً آن را با در نظر گرفتن کاربران خود ایجاد کردید، تلاش کردید که پیدا کردن و کاوش محتوای شما برای آنها آسان باشد. یکی از این کاربران یک موتور جستجو است که به افراد کمک میکند محتوای شما را کشف کنند.
SEO — مخفف "بهینهسازی موتور جستجو" — در مورد کمک به موتورهای جستجو برای درک محتوای شما و کمک به کاربران برای یافتن سایت شما و تصمیمگیری در مورد اینکه آیا باید از طریق موتور جستجو از سایت شما بازدید کنند یا خیر، است.
اصول جستجو مهمترین عناصر را بیان میکنند که باعث میشوند وبسایت شما واجد شرایط برای نمایش در جستجوی گوگل باشد. در حالی که هیچ تضمینی وجود ندارد که یک سایت خاص در فهرست گوگل اضافه شود، سایتهایی که اصول جستجو را دنبال میکنند، احتمال بیشتری برای نمایش در نتایج جستجوی گوگل دارند. SEO درباره برداشتن گام بعدی و کار بر روی بهبود حضور سایت شما در جستجو است.
این راهنما شما را از طریق برخی از رایجترین و مؤثرترین بهبودهایی که میتوانید در سایت خود انجام دهید، راهنمایی خواهد کرد.
هیچ راز جادوییای که بلافاصله سایت شما را در رتبه اول گوگل قرار دهد، وجود ندارد (متأسفم!). در واقع برخی از پیشنهادات ممکن است حتی برای کسبوکار شما کاربرد نداشته باشند، اما رعایت بهترین شیوهها امیدواریم که باعث شود موتورهای جستجو (نه فقط گوگل) بتوانند محتوای شما را خزیده، ایندکس و درک کنند.
گوگل چگونه کار میکند؟
گوگل یک موتور جستجوی کاملاً خودکار است که از برنامههایی به نام خزندهها استفاده میکند تا به طور مداوم وب را کاوش کرده و صفحات جدید را به فهرست خود اضافه کند.
معمولاً به غیر از انتشار سایت خود در وب، نیازی به اقدام دیگری ندارید. در واقع، اکثریت عظیمی از سایتهایی که در نتایج گوگل مشاهده میشوند، به طور خودکار و بدون نیاز به دخالت شما، هنگام کاوش وب توسط خزندهها اضافه شدهاند.
اگر به اطلاعات بیشتر نیاز دارید، مستنداتی دربارهی نحوهی کشف، کاوش و خدمترسانی به صفحات وب توسط گوگل وجود دارد.
چه مدت طول میکشد تا تاثیر تغییرات در نتایج جستجو دیده شود؟
هر تغییری که ایجاد کنید مدتی طول میکشد تا در سیستم گوگل منعکس شود. برخی تغییرات ممکن است در چند ساعت تاثیر بگذارند، اما برخی دیگر ممکن است چندین ماه طول بکشند. معمولاً بهتر است چند هفته صبر کنید تا ارزیابی کنید که آیا تغییرات اعمال شده تاثیر مثبتی در نتایج جستجوی گوگل داشتهاند یا خیر.
به یاد داشته باشید که تمام تغییراتی که در وبسایت خود انجام میدهید ممکن است تاثیر قابل توجهی در نتایج جستجو نداشته باشند؛ اگر از نتایج خود راضی نیستید و استراتژیهای کسبوکار شما اجازه میدهند، تغییرات را اصلاح کنید و ببینید که آیا تفاوت ایجاد میکنند یا خیر.
کمک به گوگل برای پیدا کردن محتوای شما
قبل از انجام هر کاری که در این بخش ذکر شده است، بررسی کنید که آیا گوگل قبلاً محتوای شما را پیدا کرده است (شاید نیازی به انجام کاری نداشته باشید!).
سعی کنید با استفاده از عملگر "site:" سایت خود را در گوگل جستجو کنید. اگر نتایجی به سایت شما اشاره کنند، سایت شما در فهرست گوگل است. برای مثال، جستجو برای site:wikipedia.org این نتایج را نشان میدهد.
اگر سایت شما نمایش داده نمیشود، الزامات فنی را بررسی کنید تا مطمئن شوید که هیچ مانعی فنی برای نمایش سایت شما در جستجوی گوگل وجود ندارد و سپس به اینجا برگردید.
نحوه کشف صفحات توسط گوگل
گوگل عمدتاً صفحات را از طریق لینکها از دیگر صفحاتی که قبلاً خزیده است پیدا میکند. در بسیاری از موارد، اینها سایتهای دیگری هستند که به صفحات شما لینک دادهاند.
لینکدهی از سایر سایتها به شما معمولاً به طور طبیعی در طول زمان اتفاق میافتد، و شما همچنین میتوانید از افراد بخواهید تا سایت شما را کشف کنند و آن را تبلیغ کنید.
ارسال نقشه سایت (Sitemap) اگر به چالشهای فنی علاقه دارید، میتوانید یک نقشه سایت (Sitemap) ارسال کنید—که یک فایل حاوی تمام URLهای سایت شما است که برایتان مهم هستند. برخی سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) ممکن است حتی این کار را به صورت خودکار برای شما انجام دهند. با این حال، این کار ضروری نیست و ابتدا باید تمرکز کنید که مردم سایت شما را بشناسند.
بررسی اینکه گوگل صفحهی شما را همانند کاربران میبیند وقتی گوگل یک صفحه را خزیده میکند، باید بهطور ایدهآل همانند یک کاربر عادی آن را ببیند. برای این کار، گوگل باید به همان منابعی که مرورگر کاربران دسترسی دارد، دسترسی داشته باشد.
اگر سایت شما بخشهای مهمی که آن را تشکیل میدهند (مانند CSS و JavaScript) را مخفی کند، گوگل ممکن است نتواند صفحات شما را درک کند، که به این معناست که ممکن است در نتایج جستجو نشان داده نشوند یا برای کلمات کلیدی هدف شما رتبه خوبی نداشته باشند.
اگر صفحات شما اطلاعات متفاوتی بسته به مکان فیزیکی کاربران داشته باشند، مطمئن شوید که از اطلاعاتی که خزنده گوگل از مکان آن (که معمولاً ایالات متحده است) مشاهده میکند، رضایت دارید.
برای بررسی اینکه گوگل چگونه صفحهی شما را میبیند، از ابزار "URL Inspection" در کنسول جستجو استفاده کنید.
آیا نمیخواهید صفحهای در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده شود؟
ممکن است بخواهید کل سایت یا بخشی از آن را از نمایش در نتایج جستجو انتخاب کنید. برای مثال، ممکن است نخواهید پستهای شما دربارهی مدل موی جدید و شرمآورتان در نتایج جستجو ظاهر شوند.
گوگل روشهایی را پشتیبانی میکند که به شما اجازه میدهد خزیدن و فهرستبرداری از URLهای شما را متوقف کنید. اگر نیاز دارید برخی فایلها، پوشهها یا حتی کل سایت خود را از جستجوی گوگل مسدود کنید، راهنمای ما دربارهی روشهای جلوگیری از نمایش محتوا در نتایج جستجو را بررسی کنید.
سازماندهی سایت خود وقتی سایت خود را تنظیم میکنید یا آن را بازطراحی میکنید، خوب است که آن را به صورت منطقی سازماندهی کنید زیرا این کار میتواند به موتورهای جستجو و کاربران کمک کند تا چگونه صفحات شما به سایر بخشهای سایت شما مرتبط هستند، را درک کنند.
اما همه چیز را کنار نگذارید و همین الان سایت خود را سازماندهی کنید: در حالی که این پیشنهادات میتوانند در بلندمدت مفید باشند (به خصوص اگر روی یک وبسایت بزرگتر کار میکنید)، موتورهای جستجو احتمالاً صفحات شما را همانطور که هستند در حال حاضر درک میکنند، بدون توجه به اینکه سایت شما چگونه سازماندهی شده است.
استفاده از URLهای توصیفی بخشهای URL میتوانند به عنوان Breadcrumb در نتایج جستجو نمایش داده شوند، بنابراین کاربران میتوانند از URLها برای درک اینکه آیا نتیجهای برایشان مفید خواهد بود یا خیر استفاده کنند.
گوگل بهطور خودکار بر اساس کلمات موجود در URL، breadcrumbها را تشخیص میدهد، اما اگر به چالشهای فنی علاقه دارید، میتوانید از دادههای ساختاریافته برای تاثیرگذاری بر آنها استفاده کنید.
تلاش کنید کلماتی را در URLها بگنجانید که برای کاربران مفید باشد؛ برای مثال:
https://www.example.com/pets/cats.html
یک URL که فقط شامل شناسههای تصادفی باشد، کمک چندانی به کاربران نمیکند؛ برای مثال:
https://www.example.com/2/6772756D707920636174
گروهبندی صفحات مشابه موضوعی در پوشهها
اگر سایت شما چندین هزار URL دارد، نحوه سازماندهی محتوایتان میتواند بر نحوه خزیدن و ایندکس کردن سایت توسط گوگل تاثیر بگذارد.
به طور خاص، استفاده از پوشهها برای گروهبندی موضوعات مشابه میتواند به گوگل کمک کند تا ببیند URLهای هر پوشه چند وقت یکبار تغییر میکنند.
به عنوان مثال:
- https://www.example.com/policies/return-policy.html
- https://www.example.com/promotions/new-promos.html
محتوای پوشه "policies" بهندرت تغییر میکند، اما محتوای پوشه "promotions" احتمالاً اغلب تغییر میکند. گوگل میتواند این اطلاعات را یاد بگیرد و پوشهها را با فرکانسهای مختلف خزنده کند.
کاهش محتوای تکراری
برخی وبسایتها محتوای مشابهی را در URLهای متفاوت نشان میدهند که به آن محتوای تکراری گفته میشود. موتورهای جستجو یک URL (URL اصلی) را برای نمایش به کاربران انتخاب میکنند. محتوای تکراری نقض قوانین اسپم نیست، اما میتواند تجربهی کاربری بدی ایجاد کند و منابع خزیدن موتورهای جستجو را هدر بدهد.
اگر میتوانید، یک نسخه "canonical" برای صفحات خود تعیین کنید یا از ریدایرکت استفاده کنید.
جذاب و مفید کردن سایت خود
محتوای جذاب و مفید احتمالاً بیش از هر پیشنهاد دیگری در این راهنما بر حضور سایت شما در نتایج جستجو تاثیر میگذارد. متن باید خوانا، خوشساختار و بدون اشکالات نگارشی باشد. همچنین محتوای تازه، منحصر بهفرد و مفیدی ایجاد کنید که نیازهای مخاطبان شما را برطرف کند.
انتظار جستوجوی کاربران
به کلماتی که کاربران ممکن است برای یافتن محتوای شما جستوجو کنند، فکر کنید. مثلاً برخی ممکن است "charcuterie" جستوجو کنند، در حالی که دیگران "cheese board" را جستوجو میکنند.
نوشتن با در نظر گرفتن تفاوتهای رفتار جستوجو میتواند تاثیر مثبتی بر عملکرد سایت شما در نتایج داشته باشد.
پرهیز از تبلیغات پرتکننده
اگرچه تبلیغات بخشی از اینترنت هستند، اجازه ندهید بیش از حد آزاردهنده باشند یا مانع خواندن محتوای شما شوند، مانند تبلیغات یا صفحات میانبری که استفاده از سایت را سخت میکنند.
ایجاد لینکهای مرتبط یکی از بهترین راهها برای اتصال کاربران و موتورهای جستجو به بخشهای دیگر سایت شما یا صفحات مرتبط در سایتهای دیگر است. در واقع، بخش عظیمی از صفحات جدیدی که گوگل هر روز پیدا میکند، از طریق لینکها کشف میشوند. این لینکها یک منبع حیاتی هستند که باید به آنها توجه کنید تا به کشف صفحات شما توسط گوگل و احتمال نمایش آنها در نتایج جستجو کمک کنند. علاوه بر این، لینکها میتوانند ارزش افزودهای ایجاد کنند، زیرا کاربران (و گوگل) را به منبع دیگری متصل میکنند که محتوای شما را تأیید یا تکمیل میکند.
نوشتن متن لینک مناسب (که به آن anchor text نیز گفته میشود) بسیار مهم است. این متن بخشی از لینک است که کاربران میتوانند آن را ببینند. متن لینک به کاربران و گوگل اطلاعاتی دربارهی صفحهای که به آن لینک دادهاید، میدهد. با استفاده از متن لینک مناسب، کاربران و موتورهای جستجو میتوانند بهراحتی محتوای صفحات لینکشده را قبل از بازدید متوجه شوند.
لینک دادن زمانی که نیاز دارید
لینکها میتوانند زمینه بیشتری در مورد یک موضوع فراهم کنند، هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو، که ممکن است در نشان دادن دانش شما دربارهی یک موضوع کمک کنند. اما زمانی که به صفحات خارج از کنترل خود لینک میدهید، مانند محتوای سایتهای دیگر، مطمئن شوید که به منبعی که لینک میدهید اعتماد دارید. اگر نمیتوانید به محتوا اعتماد کنید و هنوز هم میخواهید لینک دهید، یک "nofollow" یا یادداشت مشابه به لینک اضافه کنید تا از اتصال موتورهای جستجو سایت شما به سایتی که به آن لینک میدهید جلوگیری کنید. این کار به جلوگیری از اثرات منفی احتمالی در رتبهبندی شما در جستجوی گوگل کمک میکند.
اگر در سایت خود محتوای تولید شده توسط کاربران را میپذیرید، مانند پستهای انجمن یا نظرات، مطمئن شوید که هر لینکی که توسط کاربران ارسال میشود بهطور خودکار توسط سیستم مدیریت محتوای (CMS) شما دارای یادداشت "nofollow" یا مشابه باشد. از آنجا که در این مورد شما محتوا را تولید نمیکنید، احتمالاً نمیخواهید سایت شما بهطور کورکورانه با سایتهایی که کاربران به آنها لینک میدهند مرتبط شود. این کار همچنین میتواند از سوءاستفاده اسپمرها از وبسایت شما جلوگیری کند.
تاثیرگذاری بر ظاهر سایت شما در جستجوی گوگل
صفحه نتایج جستجوی گوگل معمولاً از چندین عنصر بصری تشکیل شده است که شما میتوانید بر آنها تأثیر بگذارید تا به کاربران کمک کنید تصمیم بگیرند آیا باید از طریق نتایج جستجو از سایت شما بازدید کنند یا خیر.
در این بخش، تمرکز روی لینک عنوان و تکهی توضیح (Snippet) است، زیرا این عناصر از نظر بصری بیشتر دیده میشوند.
تاثیرگذاری بر لینکهای عنوان
لینک عنوان، بخشی از نتایج جستجو است که به عنوان تیتر نمایش داده میشود و میتواند به مردم کمک کند تصمیم بگیرند کدام نتیجه جستجو را کلیک کنند.
گوگل از چندین منبع برای ایجاد این لینک عنوان استفاده میکند، از جمله کلمات داخل عنصر <title> (که به عنوان متن عنوان نیز شناخته میشود) و سایر تیترهای موجود در صفحه.
این متن عنوان میتواند برای عنوانی که در مرورگرها و بوکمارکها نمایش داده میشود نیز استفاده شود.
نحوه تهیه روغن چیلی خانگی
اگر از سیستم مدیریت محتوا (CMS) استفاده میکنید، احتمالاً نیازی به انجام کارهای فنی مرتبط با عناوین ندارید، جز تمرکز بر نوشتن عناوین خوب.
اکثر CMSها میتوانند بهطور خودکار عناوین نوشته شده توسط شما را به عنصر <title> در HTML تبدیل کنند.
بنابراین، کافی است روی نوشتن عناوین جذاب و مرتبط تمرکز کنید!
شما میتوانید با نوشتن عناوین مناسب بر لینکهای عنوان در جستجو تأثیر بگذارید. یک عنوان مناسب باید منحصربهفرد برای صفحه، واضح و مختصر باشد و بهطور دقیق محتوای صفحه را توصیف کند. به عنوان مثال، عنوان شما میتواند شامل نام وبسایت یا کسبوکار شما، اطلاعات مهم دیگر مانند مکان فیزیکی کسبوکار و اطلاعاتی دربارهی آنچه صفحهی خاص برای کاربران ارائه میکند، باشد. همچنین، مستندات گوگل دربارهی لینکهای عنوان دارای نکات بیشتری دربارهی ایجاد عناوین مناسب و تأثیرگذاری بر لینکهای عنوان در نتایج جستجوی سایت شما است.
کنترل تکه توضیحات (Snippet)
زیر لینک عنوان، یک نتیجه جستجو معمولاً دارای توضیحی دربارهی صفحه هدف است که به کاربران کمک میکند تصمیم بگیرند آیا نتیجه جستجو را کلیک کنند یا نه.
این توضیح به عنوان "تکه توضیحات" شناخته میشود.
تکه توضیحات از محتوای واقعی صفحهای که نتیجه جستجو به آن لینک داده است تهیه میشود، بنابراین شما کنترل کاملی بر کلماتی که میتوانند برای ایجاد تکه توضیحات استفاده شوند دارید. گاهی اوقات، تکه توضیحات ممکن است از محتوای تگ متا توضیحات گرفته شود که معمولاً یک خلاصه کوتاه، یک یا دو جملهای از صفحه است. یک متا توضیحات خوب کوتاه، منحصربهفرد برای یک صفحه خاص و شامل نکات مرتبط و مهم صفحه است. نکات ما برای نوشتن متا توضیحات خوب را بررسی کنید تا الهام بیشتری بگیرید.
تصاویر را به سایت خود اضافه کنید و آنها را بهینه کنید
بسیاری از کاربران به صورت بصری جستجو میکنند و تصاویر میتوانند اولین راهی باشند که کاربران وبسایت شما را پیدا کنند. برای مثال، اگر یک وبلاگ آشپزی دارید، ممکن است کاربران محتوای شما را با جستجوی "دستور پخت تارت میوه" و مشاهده تصاویر مختلف پیدا کنند.
افزودن تصاویر باکیفیت نزدیک به متنهای مرتبط
وقتی از تصاویر باکیفیت استفاده میکنید، به کاربران زمینه کافی و جزئیات کافی میدهید تا تصمیم بگیرند که کدام تصویر بهترین مطابقت با آنچه که به دنبال آن بودند دارد.
برای مثال، اگر کاربران به دنبال "گلهای بابونه" هستند و با یک گل ادلوایس در نتایج جستجو روبرو شوند، یک تصویر باکیفیت بالاتر به آنها کمک میکند نوع گل را تشخیص دهند.
از تصاویر واضح و شفاف استفاده کنید و آنها را نزدیک به متن مرتبط با تصویر قرار دهید. متنی که نزدیک تصاویر است میتواند به گوگل کمک کند بهتر بفهمد تصویر دربارهی چیست و در زمینه صفحه شما چه معنا دارد.
برای مثال، اگر صفحهای در حال بررسی فروشگاههای نخفروشی در لندن است، منطقی است یکی از عکسهای شما از فروشگاه نخ را در بخشی که جزئیات مکان، توضیحات و اطلاعات بررسی مربوط به آن فروشگاه را بیان میکند، قرار دهید. این کار به گوگل و کاربران کمک میکند تصویر را با متنی که زمینه بیشتری ارائه میکند مرتبط کنند.
اضافه کردن متن جایگزین توصیفی به تصویر
متن جایگزین (Alt text) یک متن کوتاه اما توصیفی است که رابطه بین تصویر و محتوای شما را توضیح میدهد. این متن به موتورهای جستجو کمک میکند تا بفهمند تصویر شما چیست و چگونه با صفحه شما مرتبط است، بنابراین نوشتن متن جایگزین خوب بسیار مهم است.
شما میتوانید این متن را با استفاده از ویژگی "alt" در عنصر تصویر (img) در HTML اضافه کنید یا CMS شما ممکن است یک راه آسان برای مشخص کردن توضیحات برای تصویر هنگام آپلود آن به سایت شما داشته باشد.
درباره نحوه نوشتن متن جایگزین خوب و نحوه اضافه کردن آن به تصاویر بیشتر بیاموزید.
ویدیوهای خود را بهینه کنید
اگر وبسایت شما شامل صفحاتی است که عمدتاً درباره ویدیوهای جداگانه هستند، کاربران ممکن است سایت شما را از طریق نتایج ویدیو در جستجوی گوگل کشف کنند.
بسیاری از بهترین شیوهها برای تصاویر و متنها نیز برای ویدیوها قابل استفاده هستند.
- محتوای ویدیویی باکیفیت ایجاد کنید و ویدیو را در یک صفحه جداگانه، نزدیک به متنی که با آن ویدیو مرتبط است، قرار دهید.
- متن توصیفی در بخشهای عنوان و توضیحات ویدیو بنویسید (عنوان ویدیو همچنان یک عنوان است، بنابراین شما میتوانید بهترین شیوهها برای نوشتن عناوین را در اینجا نیز اعمال کنید).
- اگر سایت شما به طور خاص به ویدیوها متمرکز است، درباره کارهای بیشتری که میتوانید برای بهینهسازی ویدیوهای خود برای موتورهای جستجو انجام دهید، مطالعه کنید.
تبلیغ وبسایت
تبلیغ موثر محتوای جدید شما منجر به کشف سریعتر آن توسط افرادی که به همان موضوع علاقه دارند و همچنین توسط موتورهای جستجو میشود. شما میتوانید این کار را به روشهای مختلف انجام دهید:
- تبلیغ در شبکههای اجتماعی
- تعامل با جامعه
- تبلیغات، هم آنلاین و هم آفلاین
- بازاریابی دهان به دهان و بسیاری روشهای دیگر
یکی از موثرترین و ماندگارترین روشها بازاریابی دهان به دهان است؛ یعنی افرادی که با سایت شما آشنا هستند، به دوستان خود درباره آن میگویند و آنها نیز به سایت شما مراجعه میکنند.
این فرآیند زمانبر است و معمولاً باید ابتدا زمان و تلاش خود را در فعالیتهای دیگر مانند تعامل با جامعه سرمایهگذاری کنید. دوستان ما در "Google for Creators" منابع فوقالعادهای برای ساخت و جذب مخاطب ارائه دادهاند.
تبلیغات آفلاین
سرمایهگذاری در تبلیغات آفلاین برای شرکت یا سایت شما نیز میتواند پربازده باشد. برای مثال، اگر یک سایت تجاری دارید، مطمئن شوید که URL سایت شما در کارتهای ویزیت، سربرگها، پوسترها و سایر مواد تبلیغاتی درج شده باشد.
با اجازه مخاطبان، میتوانید خبرنامههایی ارسال کنید و آنها را درباره محتوای جدید سایت مطلع کنید.
تبلیغ بیشازحد
مانند همه چیز در زندگی، تبلیغ بیشازحد سایت میتواند آسیبزا باشد؛ کاربران ممکن است از تبلیغات شما خسته شوند و موتورهای جستجو برخی روشها را بهعنوان دستکاری نتایج جستجو تلقی کنند.
مواردی که معتقدیم نباید بر آنها تمرکز کنید
با تکامل سئو، ایدهها و روشها (و گاهی اوقات سوءتفاهمها) مربوط به آن نیز تغییر کردهاند. آنچه در گذشته بهعنوان بهترین روش یا اولویت اصلی شناخته میشد، ممکن است دیگر مرتبط یا موثر نباشد، به دلیل شیوهای که موتورهای جستجو (و اینترنت) در طول زمان توسعه یافتهاند.
برای کمک به شما در تمرکز بر مواردی که واقعاً برای سئو مهم هستند، برخی از موضوعات رایج و برجستهای که دیدهایم در اینترنت منتشر شدهاند را جمعآوری کردهایم. بهطور کلی، پیام ما درباره این موضوعات این است که باید آنچه برای حوزه کسبوکار شما بهترین است انجام دهید؛ در اینجا برخی نکات خاص را توضیح خواهیم داد:
کلمات کلیدی متا
گوگل از تگ متا کلمات کلیدی استفاده نمیکند.
پر کردن بیش از حد کلمات کلیدی
تکرار بیش از حد همان کلمات (حتی در تغییرات آنها) باعث خستگی کاربران میشود و پر کردن کلمات کلیدی مخالف سیاستهای اسپم گوگل است.
کلمات کلیدی در نام دامنه یا مسیر URL
هنگام انتخاب نام سایت، آنچه برای کسبوکار شما بهترین است انجام دهید. کاربران از این نام برای پیدا کردن شما استفاده میکنند، بنابراین توصیه میکنیم بهترین روشهای بازاریابی عمومی را دنبال کنید.
از نظر رتبهبندی، کلمات کلیدی در نام دامنه (یا مسیر URL) به تنهایی تاثیر چندانی فراتر از ظاهر شدن در breadcrumbها ندارند.
در مورد نام دامنه
TLD (پسوند نام دامنه مثل ".com" یا ".guru") فقط در صورتی که کاربران یک کشور خاص را هدف قرار میدهید اهمیت دارد، و حتی در آن صورت معمولاً سیگنال کمتاثیری است.
برای مثال، اگر میخواهید پنیر هلندی به افراد جستجوگر از سوئیس بفروشید، از نظر کسبوکار و سئو منطقی است که از دامنه .ch استفاده کنید. در غیر این صورت، گوگل به TLD شما اهمیت نمیدهد (چه ".com" باشد یا ".org" یا ".asia").
طول حداقلی یا حداکثری محتوا
تنها طول محتوا برای اهداف رتبهبندی اهمیت ندارد (هیچ حداقل یا حداکثر کلمه جادویی وجود ندارد، اگرچه احتمالاً میخواهید حداقل یک کلمه داشته باشید).
اگر از کلمات متنوع استفاده کنید (طبیعی بنویسید تا تکراری نباشید)، شانس بیشتری برای نمایش در جستجو دارید فقط به این دلیل که از کلمات کلیدی بیشتری استفاده میکنید.
زیردامنهها در برابر زیرپوشهها
از نظر کسبوکار، هر کاری که منطقی است برای کسبوکار شما انجام دهید.
برای مثال، ممکن است مدیریت سایت اگر با زیرپوشهها بخشبندی شده باشد، آسانتر باشد، اما گاهی اوقات ممکن است تقسیم موضوعات به زیردامنهها منطقی باشد، بسته به موضوع یا صنعت سایت شما.
PageRank
در حالی که PageRank از لینکها استفاده میکند و یکی از الگوریتمهای بنیادی در گوگل است، گوگل جستجو فقط به لینکها محدود نمیشود. ما سیگنالهای رتبهبندی زیادی داریم و PageRank فقط یکی از آنهاست.
مجازات محتوای تکراری
اگر محتوایی دارید که از طریق URLهای متعدد قابل دسترسی است، مشکلی نیست؛ نگران نباشید. این کار غیرموثر است، اما چیزی نیست که باعث اقدام دستی شود. اما کپی کردن محتوای دیگران داستان متفاوتی است.
تعداد و ترتیب تیترها
داشتن تیترها به ترتیب معنایی برای خوانندگان صفحه عالی است، اما از نظر جستجوی گوگل مهم نیست اگر آنها را خارج از ترتیب استفاده کنید.
وب بهطور کلی HTML معتبر نیست، بنابراین جستجوی گوگل بهندرت میتواند بر معنایهای معنایی پنهان در مشخصات HTML وابسته باشد.
هیچ مقدار جادویی و ایدهآل تیترها برای یک صفحه وجود ندارد. با این حال، اگر فکر میکنید که تعداد آنها زیاد است، احتمالاً همینطور است.
تفکر بهعنوان یک عامل رتبهبندی E-E-A-T
گامهای بعدی
- شروع کار با کنسول جستجو: ایجاد حساب کنسول جستجو به شما کمک میکند عملکرد سایتتان در جستجوی گوگل را نظارت و بهینه کنید. بیاموزید که چگونه حساب خود را تنظیم کنید و کدام گزارشها را بررسی کنید.
- نگهداری از سئوی سایتتان در طول زمان: درباره مدیریت حضور سایت در درازمدت، از جمله وظایف و سناریوهای سئو پیشرفتهتر، مانند آماده شدن برای انتقال سایت یا مدیریت سایت چندزبانه، اطلاعات بیشتری کسب کنید.
- بهبود ظاهر سایت شما در نتایج جستجوی گوگل: دادههای ساختاری معتبر در صفحات شما نیز باعث میشود صفحات شما برای ویژگیهای خاص زیادی در نتایج جستجوی گوگل، از جمله ستارههای بررسی، کاروسلها و موارد دیگر واجد شرایط شود. گالری انواع نتایج جستجو را که صفحه شما میتواند برای آنها واجد شرایط باشد، بررسی کنید.
مطلع باشید و سوالات خود را مطرح کنید
همانطور که سفر سئوی خود را آغاز میکنید، این منابع میتوانند به شما کمک کنند در جریان تغییرات و منابع جدید منتشر شده از سوی ما باشید:
- وبلاگ Google Search Central: اطلاعات جدید از وبلاگ Google Search Central را دریافت کنید. میتوانید اطلاعاتی درباره بهروزرسانیهای جستجوی گوگل، ویژگیهای جدید کنسول جستجو، و خیلی موارد دیگر پیدا کنید.
- Google Search Central در LinkedIn و X (توئیتر): ما را دنبال کنید تا از بهروزرسانیهای جستجوی گوگل و منابعی برای ساختن سایت عالی خود مطلع شوید.
- انجمن کمک Google Search Central: سوالات مربوط به مسائل سئوی سایت خود را ارسال کنید و نکاتی درباره ایجاد سایتهای باکیفیت از انجمن محصولات برای صاحبان وبسایت بیابید. بسیاری از مشارکتکنندگان با تجربه در انجمن حضور دارند، از جمله کارشناسان محصولات و گاهی گوگلرها.
- کانال YouTube Google Search Central: صدها ویدیو مفید که برای صاحبان وبسایت ایجاد شده است را تماشا کنید.
70