مشاوره رایگان
مشاوره رایگان
پنل مشتریان
پورتال مشتریان

مراحل دریافت نماد الکترونیکی

چگونه برای فروشگاه خود اینماد دریافت کنید؟

دریافت مشاوره رایگان


طبیعی است که مشتریان شما وقتی وارد سایت شما می‌شوند به دنبال نشانه‌ای برای اعتماد کردن به سایت و فعالیت‌ شما در فضای اینترنت باشند. این اعتماد سازی باعث می‌شود مشتریان با خیال راحت‌تری از سایت فروشگاهی شما خرید کنند و نگران دریافت کالای خریداری شده خود نباشند. دریافت نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) همان نشانه‌ای است که مشتریان به دنبال آن هستند تا به شما و کسب و کارتان اعتماد کنند. در این مقاله قصد داریم شما را با این نماد آشنا کنیم و با آموزش مراحل دریافت اینماد به شما برای کسب اعتماد مشتریان به فروشگاه اینترنتی شما قدمی برداریم. در این مقاله آموزش مراحل دریافت اینماد را به شما ارائه خواهیم داد. آموزش مراحل دریافت اینمادآموزش مراحل دریافت اینماد

آموزش مراحل دریافت اینماد

قبل از آموزش مراحل دریافت اینماد به این نکته توجه کنید که پیش از ثبت نام در سامانه اینماد و ارسال درخواست برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، باید وب سایت کسب و کار راه اندازی شده و قابل بارگذاری باشد. لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی به وب سایت‌هایی تعلق می‌گیرد که اقدام به فروش اینترنتی محصول (اعم از کالا یا خدمت) می‌نمایند و فرایند خرید آنلاین بر روی وب سایتشان وجود دارد. بنابراین وب سایت‌هایی که صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند مشمول دریافت نماد اعتماد الکترونیکی نمی‌شوند.

ثبت نام و ایجاد پنل کاربری -

برای ثبت نام و ایجاد پنل کاربری برای ثبت کسب و کار جدید در سامانه اینماد کاربران از طریق وب سایت اینماد، به آدرس https://enamad.ir وارد قسمت «ثبت نام و دریافت اینماد» شده و با استفاده از یکی از روش های ورود از طریق امتا یا ورود از طریق پنجره واحد تجارت الکترونیکی یا ورود از طریق پنجره ملی خدمات دولت به سامانه وارد می‌شوند.

ثبت نام و ایجاد پنل کاربری-آریو وب
پنل ورود از طریق امتا
احراز هویت برای دریافت اینماد-آریو وب
پنل ورود از طریق دولت من
خروج از سامانه دریافت اینماد-آریو وب
پنل ورود به سامانه اینماد

بعد از احراز هویت با توجه به نقش و دسترسی‌های تعیین شده کاربر به صفحه مربوطه هدایت می‌شود و اطلاعات کاربر در قسمت بالای صفحه سمت چپ نمایش داده شده است.


به منظور خروج از سامانه با کلیک بر روی اطلاعات کاربر منوی خروج ظاهر شده و با کلیک بر روی دکمه خروج، از سامانه خارج می‌شود.


دسترسی‌های کاربر کسب و کار

در پنل کسب و کار در سمت راست صفحه منوی راهبری قرار گرفته است که مدیریت پنل کاربری و درخواست‌های کاربران از این بخش قابل اجرا می‌باشد و شامل موارد زیر است :

دسترسی های کاربر کسب و کار در سایت اینماد-آریو وب

عملیات پایه

در بخش عملیات پایه مسیر مرتبط با افزودن کسب و کار تغییر و یا تکمیل اطلاعات کسب و کار و مدیریت پیشنهادهای ارسال شده به کاربر قرار گرفته است که به صورت جزئی به شرح زیر می‌باشد.

عملیات پایه برای دریافت اینماد-آریو وب

مدیریت کسب و کار

ثبت کسب و کار جدید و یا تفویض اختیار از بخش‌های اصلی قسمت مدیریت کسب و کار می‌باشد.

قسمت مدیریت کسب و کار در سایت اینماد-آریو وب

کسب و کار جدید -

ثبت کسب و کار جدید و یا تفویض اختیار ازبه منظور صدور اینماد برای کسب و کار روی دکمه کسب و کار جدید کلیک کرده و پس از طی کردن فرایند هشت مرحله‌ای، کد اینماد در مرحله آخر در اختیار کسب و کار قرار می‌گیرد. فرایند هشت مرحله‌ای شامل موارد زیر می‌شود:

ثبت کسب و کار جدید برای دریافت اینماد-آریو وب

1. اطلاعات هویتی

در این بخش اطلاعات صاحب امتیاز به صورت خودکار از امتا فراخوانی می‌شود.

اطلاعات هویتی برای دریافت اینماد-آریو وب

2. اطلاعات کسب و کار

در این بخش حالت‌های کسب و کار شامل کسب و کارهای فاقد فرایند فروش اینترنتی -کسب و کارهای خرد با محدودیت سقف تراکنش- کسب و کار عادی یا نماد یک ستاره و نام کسب و کار وارد می‌شود.

تکمیل اطلاعات کسب و کار برای دریافت اینماد-آریو وب

3. دسترسی فنی

کاربر جهت انجام تأییدیه فنی با استفاده از یکی از چهار روش ذکر شده در تصویر، مراحل انجام تأییدیه فنی را طی کرده و اجازه دسترسی به مراحل بعدی فراهم می‌گردد.

اجازه دسترسی فنی برای دریافت اینماد-آریو وب

4. قانونمندی کسب و کار

قانونمندی کسب و کار شامل انتخاب عنوان خدمت و نحوه فروش و افزودن مجوز در صورت لزوم می‌باشد.

قانون مندی کسب و کار در دریافت اینماد-آریو وب

5. اطلاعات تماس

در این مرحله لازم است کاربر اطلاعات تماس خود را وارد نماید. (در صورت اجباری بودن اطلاعات تماس، تا زمانی که مراحل احراز تکمیل نگردد، امکان رفتن به مرحله بعد وجود نخواهد داشت).

تکمیل اطلاعات تماس برای دریافت اینماد-آریو وب

6. تعهدنامه

در این مرحله لازم است کاربر اطلاعات تماس خوددر این مرحله کاربر پس از مطالعه و تایید تعهدنامه امکان تکمیل فرایند ثبت نام را خواهد داشت.

تایید تعهدنامه برای دریافت اینماد-آریو وب

7. پرداخت تعرفه

با زدن دکمه پرداخت، کاربر جهت واریز تعرفه اینماد به درگاه بانکی هدایت می‌شود. پس از پرداخت رکورد متناظر با امکان دریافت فاکتور در جدول درج می‌گردد.

پرداخت تعرفه برای دریافت اینماد-آریو وب

8. دسترسی‌ها و امکانات

در این مرحله لازم است کاربر اطلاعات تماس خوددر این مرحله کد اینماد جهت کپی و نمایش در وب سایت کاربر قرار داده شده است.

قسمت دسترسی ها و امکانات در سایت اینماد-آریو وب

تفویض اختیار کلی -

کاربران جهت تفویض اختیارات از منوی کسب و کار سمت چپ صفحه، وراد گزینه مورد نظر شده و مطابق تصویر به پر کردن قسمت‌های مدنظر می‌نمایند.

تفویض اختیار کلی در دریافت اینماد-آریو وب

با افزودن کد ملی شخص مورد نظر و تکمیل فرایند، درخواست تفویض اختیار ثبت می‌گردد.

افزودن کدملی برای درخواست تفویض اختیار کلی-آریو وب

جدول مدیریت کسب و کار -

در این جدول دامنه‌های ثبت شده کسب و کار نمایش داده می‌شود و در ستون انتهایی تمامی ردیف‌های این جدول، دکمه‌های زیر تعبیه گردیده است.

  • ویرایش : شروع فرایند ویرایش کسب و کار
  • تمدید : شروع فرایند تمدید کسب و کار دارای اینماد
  • جزئیات : مشاهده اطلاعات کسب وکار
  • انتقال : انتقال مالکیت اینماد
  • ابطال : ابطال دامنه
  • نمایندگی : اعطای نمایندگی جهت دسترسی انجام یک نوع عملیات برای کسب و کار

جدول مدیریت کسب و کار برای دریافت اینماد-آریو وب

- مدیریت درخواست

در بخش مدریت درخواست امکان مشاهده آخرین درخواست‌های کاربر در پنل اینماد وجود دارد. با انتخاب دکمه جزئیات در صورت امکان به صفحه جدید جهت بررسی درخواست هدایت می‌شود و با دکمه لغو امکان لغو عملیات درخواست شده در صورت نهایی نبودن برای کاربر فراهم است.

مدیریت درخواست در دریافت اینماد-آریو وب

- پیشنهادهای انتقال

در صورتی که برای این کاربر درخواستی ثبت شده باشد، در این جدول به منظور تعیین وضعیت توسط کاربر نمایش داده می‌شود.

پیشنهادهای انتقال در دریافت اینماد-آریو وب

- پیشنهادهای تفویض اختیار کلی

در صورتی که برای این کاربر درخواست تفویض اختیار ثبت شده باشد، در این جدول به منظور تعیین وضعیت توسط کاربر نمایش داده می‌شود.

پیشنهادهای تفویض اختیار کلی در دریافت اینماد-آریو وب

- پیشنهادهای نمایندگی

در صورتی که برای این کاربر درخواست نمایندگی ثبت شده باشد، در این جدول به منظور تعیین وضعیت توسط کاربر نمایش داده می‌شود.

پیشنهادهای نمایندگی در دریافت اینماد-آریو وب

- تخلفات

در قسمت تخلفات موارد که به عنوان اخطار نظارتی برای کاربر ثبت گردیده نمایش داده می‌شود و با زدن دکمه سوابق تخلفات کاربر قادر به مشاهده توضیحات و جزئیات و پاسخ‌دهی به اخطار می‌باشد.

قسمت تخلفات در دریافت اینماد-آریو وب

- پشتیبانی

درخواست پشتیبانی

بخش پشتیبانی جهت ثبت درخواست‌های کاربر از طریق تیکت می‌باشد. کاربر می‌تواند تمامی سوالات خود در بخش ثبت نام از جمله پیش از دریافت نماد و یا پس از اخذ نماد و همچنین سوالات نظارتی و... را در این قسمت با کارشناسان مطرح کرده و پاسخ را دریافت نماید.

درخواست پشتیبانی هنگام دریافت اینماد-آریو وب

سوابق پشتیبانی

در این بخش سوابق درخواست‌هایی که کاربر ثبت کرده است، نمایش داده می‌شود.

سوابق پشتیبانی در دریافت اینماد-آریو وب

اینماد (Enamad) چیست ؟

نماد اعتماد الکترونیکی یا همان اینماد، نمادی است که به فروشگاه‌های اینترنتی به منظور مجوز قانونی برای فعالیت در فضای اینترنت داده می‌شود. این نماد از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک به کسب و کارها داده می‌شود. این نهاد وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران (صمت) است. هدف از اعطای این نماد به فروشگاه‌های اینترنتی هدفمند سازی و تایید قانونمندی کسب و کارهای اینترنتی است. در این مقاله آموزش مراحل دریافت اینماد به صورت کامل برایتان شرح داده شد تا در صورت نیاز نسبت به دریافت اینماد برای سایت فروشگاهی خود اقدام نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ اینماد

مدارک مورد نیاز برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی که برای بارگذاری در سایت در قسمت آموزش مراحل دریافت اینماد به آن‌ها اشاره شد به شرح زیر است:

متقاضیان حقیقی

  • تصویر مجوز فعالیت (در صورت وجود)
  • تعهدنامه شخصیت حقیقی
  • عکس از مدارک هویتی
  • اجاره نامه یا سند ملک کسب و کار (یا منزل)

متقاضیان حقوقی (تجاری یا غیرتجاری)

  • تصویر مجوز فعالیت (در صورت وجود)
  • تصویر آگهی روزنامه رسمی
  • تصویر اصل اساسنامه
  • آگهی آخرین تغییرات آدرس (در صورت وجود)

انواع اینماد

  • اینماد بدون ستاره (موقت) : 

    اینماد بدون ستاره در واقع یک اینماد موقت است که به فروشگاه‌های اینترنتی که شرایط و معیارهای حداقلی را رعایت کرده‌اند داده می‌شود تا بعد از پایان مدت اعتبار اینماد، مدارک آنان جهت گرفتن اینماد دائمی بررسی شود.
  • اینماد تک ‌ستاره : 

    اینماد تک ستاره بعد از اینماد موقت در صورت داشتن معیار‌های لازم به سایت‌های فروشگاهی اعطا می‌شود.
  • اینماد دو ستاره : 

    اینماد دو ستاره مانند اینماد تک ستاره است با این تفاوت که سایت‌هایی که اینماد دو ستاره دارند نسبت به نصب گواهی امنیت ‌SSL اقدام کرده‌اند. آدرس سایت‌هایی که دارای گواهی امنیت ‌SSL هستند به جای http با https شروع می‌شود یا در ابتدای URL سایت علامت قفل وجود دارد. دارا بودن گواهینامه ‌SSL به معنای امن بودن آن کسب و کار است.

مدت اعتبار اینماد چقدر است؟

مدت اعتبار اینماد در حال حاضر 2 سال است. بعد از این مدت باید مدتی قبل از به اتمام رسیدن مهلت آن نسبت به تمدید اینماد اقدام نمایید در غیر این صورت از تمدید به مدت یک سال محروم می‌شوید و دوباره باید مراحل ثبت نام را طی کنید و تمام اقدامات آموزش مراحل دریافت اینماد را انجام دهید.

کدام کسب و کارها به اینماد نیاز دارند؟

همه وب سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی که به نوعی کالایی را به فروش می‌رسانند یا خدماتی را ارائه می‌دهند و مراحل ثبت سفارش و پرداخت را به صورت آنلاین انجام می‌دهند می‌توانند اینماد دریافت کنند. دریافت نماد اعتماد الکترونیکی برای تمام فروشگاه‌های اینترنتی و سایت‌های فروشگاهی که محصول یا خدمتی را عرضه و ارائه می‌کنند الزامی است. دریافت اینماد نسبت به دریافت سایر مجوز‌ها بسیار بی‌دردسر است. شما حتی اگر شرکتتان را ثبت نکرده باشید می‌توانید به صورت حقیقی این نماد را دریافت کنید که قبلا در آموزش مراحل دریافت اینماد به این موضوع اشاره شد.

هزینه دریافت اینماد چقدر است؟

هزینه اشتراک 2 ساله نماد اعتماد الکترونیکی، 175.000 تومان است و علاوه بر آن حدود 40 هزار تومان همانگونه که در آموزش مراحل دریافت اینماد شرح داده شد، برای هزینه پستی ارسال نامه جهت احراز اطلاعات مورد نیاز است.

شرایط دریافت اینماد چیست؟

در ادامه آموزش مراحل دریافت اینماد شرایط لازم برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک را شرح خواهیم داد. به طور کلی شرایط دریافت اینماد شامل موارد زیر است:

  • سایت مورد نظر حتما باید در زمینه فروش کالا یا ارائه خدمات به مشتریان فعالیت کند. به سایر سایت‌ها که صرفا به منظور اطلاع رسانی طراحی شده‌اند نماد اعتماد الکترونیکی اعطا نمی‌شود.
  • قیمت و مشخصات محصولات یا خدمات باید در سایت درج شود و امکان ارائه اطلاعات خرید در قالب پیش فاکتور یا سبد خرید وجود داشته باشد
  • امتیاز دامنه سایت باید به نام شخص درخواست کننده باشد و اگر متقاضی دریافت اینماد شرکت حقوقی باشد باید امتیاز دامنه سایت به اسم شرکت یا یکی از اعضای ارشد هیئت مدیره باشد
  • صلاحیت فرد متقاضی برای دریافت اینماد باید از طرف پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی تایید شود و در صورت عدم تایید صلاحیت، فرد درخواست کننده می‌تواند درخواست تجدید نظر کند و در این صورت مراحل بعدی از طریق دادگاه پیگیری خواهد شد.
  • حداقل سن برای دریافت اینماد باید 18 سال باشد و برای متقاضیان مرد داشتن کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

سخن پایانی درباره مراحل دریافت اینماد

در این مقاله سعی کرده‌ایم آموزش مراحل دریافت اینماد را در اختیار شما قرار دهیم تا برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی برای سایتتان راحت‌تر اقدام کنید. دریافت اینماد برای تمام سایت‌های فروشگاهی الزامی است و در اعتمادسازی مشتریان شما بسیار موثر است. بسیاری از کاربران پس از ورود به سایت شما با دیدن نماد اعتماد الکترونیکی با خیال راحت‌تری به دنبال کالای مورد نظر خود در سایت شما می‌گردند. شرکت آریو وب پس از طراحی سایت فروشگاهی در صورت داشتن مدارک و مجوزهای لازم، نسبت به دریافت اینماد برای سایت‌ها اقدام خواهد کرد. برای دریافت مشاوره در این زمینه می‌توانید با بخش پشتیبانی آریو وب در ارتباط باشید.

سوالات متداول درباره مراحل دریافت اینماد

توصیه می‌شود پس از دریافت اینماد، عکس آن را در سایت قرار دهید، زیرا قبل از آن ممکن است به عنوان تخلف محسوب شود و پیگرد قانونی داشته باشد.

اتباع غیر ایرانی می‌توانند با ارائه پروانه کار یا اقامت معتبر یا درخواست کد فراگیر از سازمان مالیاتی، نماد اعتماد الکترونیک را دریافت کنند.

مدت اعتبار اینماد 2 سال است، اما می‌توانید پس از پایان اعتبار، با ورود به سایت enamad.ir آن را تمدید کنید.

دریافت اینماد برای سایت فروشگاهی شما حداکثر تا ۳ روز کاری زمان می‌برد.

بله، برای ثبت نام در نماد اعتماد الکترونیک، حداقل سن ۱۸ سال شرط است.

مراحل طراحی سایت فروشگاهی

  • thumbnail
    ۱- راه اندازی فروشگاه

    برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید..

  • thumbnail
    ۲- دریافت درگاه پرداخت واسط

    برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید..

  • thumbnail
    ۳- دریافت نماد الکترونیکی

    برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید..

  • thumbnail
    ۴- دریافت کد رهگیری مالیاتی

    برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید..


.کلیه حقوق و امتیازات این وبسایت متعلق به شرکت نرم افزار هوشمند آریو میباشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است

  • بازگشت به بالا