مشاوره رایگان
مشاوره رایگان
پنل مشتریان
پورتال مشتریان

طراحی سایت چیست؟

مهدیه شهبانی
طراحی سایت چیست؟ 0

فهرست مطالب:

یکی از مهمترین چالش ها در فروش اینترنتی این است که طراحی سایت چیست و چه مراحلی دارد؟ مهمترین عوامل در محاسبه هزینه طراحی وب سایت چیست؟ این در حالی است که امروزه طراحی انواع سایت ها مانند فروشگاهی و خدماتی رواج زیادی پیدا کرده است.

در واقع طراحی سایت فرآیند برنامه ریزی و تدوین نقشه راه و استراتژی برای نمایش صفحات مربوط به یک سایت در بستر وب است. وب‌ سایت‌ها دارای مجموعه‌ای از عناصر هستند که با به‌کارگیری از زبان‌های برنامه نویسی و به کمک سیستم‌های مدیریت محتوای خاصی به گونه‌ای اجرا می‌شوند که کاملا کاربردی باشند و تجربه کاربری خوبی را ارائه دهند.

برای طراحی سایت فروشگاهی و خدماتی روش‌های مختلفی وجود دارد. روش‌های طراحی وب سایت اساسا شامل کارهایی است بر مبنای ویژگی‌هایی که افراد مختلف به نوعی با آن وب سایت تعامل دارند و باید به گونه‌ای طراحی شوند که کاملا ساده و کارآمد باشد. اما اینکه طراحی سایت دقیقا چیست؟ وظایف طراحان وب سایت چیست؟ طراحی سایت چگونه انجام می شود؟ مواردی است که ما سعی کرده ایم در این مقاله از آریووب آن را مورد بررسی قرار دهیم.

تاریخچه طراحی سایت چیست؟

اولین بار تیم برنرز لی با برپایی یک وب سایت در سال ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستین سازنده وب در تاریخ ثبت کرد. او در نخستین وب سایتش، از اَبَرمتن و پیوندی برای ایمیل (پست الکترونیک) استفاده کرده بود. در ابتدا، وب سایت‌ها با کُدهای ساده HTML نوشته می‌شدند، با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کدنویسی‌ آن نیز پیچیده‌تر و پرانعطاف‌تر شد. ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای نمایش نمودارهای داده‌ای بودند، بزودی مورد استفاده نادرست، برای چیدمان‌های پنهان در صفحه‌های وب قرار گرفتند.

فناوری‌های یکپارچه‌سازی پایگاه داده (Database) مانند زبان‌های کدنویسی سمت سرور (Server-Side Scripting) مانند CGI ،ruby ،node js ،Python، PHP، ASP. NET، ASP، JSP و ColdFusion و استانداردهای طراحی مدرن با الگوها (CSS)، ساختار وب سایت‌ها را باز هم تغییر داده و آن را پیشرفته‌تر کرده‌اند.

همچنین با آمدن فناوری‌های پویانمایی به صفحه‌ها، مانند فلش (Flash)، چهره وب بیشتر از پیش تغییر کرد و توانمندی‌های تازه به سازندگان رسانه و طراح‌های وب داده شد.

وظایف طراحان وب سایت چیست؟

جدا از اهمیت اینکه طراحی سایت چیست، وظایف طراحان وب سایت را هم باید بشناسید. طراحان وب با در نظر گرفتن نیازهای مشتری، طراحی و چیدمان یک وب سایت را با تخصص و دانش فنی خود ایجاد می‌کنند. آنها درک عمیقی ازUI (رابط کاربری) و UX (تجربه کاربری) دارند و با مهارت و تخصص خود هویت برند را در عناصر طراحی وب سایت ثبت می‌کنند.

بازدیدکنندگان تجربه خود را با یک وب سایت خاص بر اساس زیبایی شناسی و میزان رتبه بندی آن ارزیابی می‌کنند. با توجه به این نکته، طراحان وب از ابزارها و برنامه‌های مختلف طراحی برای ایجاد انیمیشن، گرافیک، آیکون، لوگو و سایر عناصر یک وب سایت استفاده می‌کنند تا آن را تا حد امکان تعاملی کنند.

طراحان وب همچنین بر جنبه خلاقانه و بصری وب سایت تمرکز می‌کنند و از شیوه‌های مختلف طراحی مانند تقارن، سیستم‌های رنگی، تناسبات و... برای جذب بازدیدکنندگان پیروی می‌کنند. علاوه بر این، طراحان وب با انواع فونت‌ها، قرار دادن تصاویر و ویدئوها برای ایجاد طرح‌بندی‌های خاص استفاده می‌کنند.

یک طراحی سایت خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

ویژگی‌های مهم طراحی وب سایت چیست؟ پاسخ این سوال می‌تواند شما را به یک طراحی سایت خوب و موفق نزدیک کند. یک طراحی وب خوب می‌تواند نحوه گفتمان برند شما با مخاطبان را تغییر دهد. بیشتر شرکت‌ها و سازمان‌ها بیش از هر زمان دیگری بر روی طراحی وب خود تمرکز می‌کنند و به دنبال طراحان حرفه‌ای هستند تا بیش از هر چیزی بهترین ظاهر و کارایی که یک سایت می‌تواند داشته باشد را به مخاطبان خود ارائه دهند. برای این منظور طراحی وب سایت باید دارای ویژگی‌های خاصی باشد. برخی از این ویژگی‌ها عبارت‌اند از:

بیشترین تأثیر گذاری در فضای وب

به نظر شما اولین گزینه تاثیر گذار در طراحی سایت چیست؟ چه چیزی در بدو ورود کاربر می‌تواند روی او تأثیر بگذارد؟ با طراحی یک وب سایت خوب، ایجاد یک تأثیر اولیه در مشتریان آسان‌تر می‌شود.

برای برندها، همه چیز به این بستگی دارد که مشتریان بالفعل یا بالقوه آنان چگونه به کسب و کارشان نگاه می‌کنند و این موضوع تا حد زیادی تحت تأثیر نحوه مشاهده مشتریان به وب سایت شماست. وب سایت شما نشان دهنده نام تجاری شماست و زمانی که روی طراحی وب سایت خود تمرکز می‌کنید، می‌تواند به شما کمک کند تا اولین تأثیر موثر را در مشتریان خود ایجاد کنید.

دارای رتبه‌ی خوب در گوگل

طراحی وب سایت دارای عناصر متنوعی است که می‌تواند رتبه بهتری به وب سایت شما در گوگل بدهد. برخی از این عناصر شامل خوانایی، سازگاری با موبایل، سرعت وب سایت، نقشه سایت، ساختار URL می شوند. یک طراح وب خوب با گنجاندن این عناصر در وب سایت، دید بیشتری به شما، مخاطبان و موتورهای جستجوی گوگل می‌دهد.

دارای المان‌های منحصر به فرد برای ثبات برند

چندین ویژگی کلیدی وجود دارد که می‌تواند به شما این اطمینان را بدهد که مخاطبانتان برند شما را به راحتی به خاطر بیاورند و آن را از هزاران برند دیگر متمایز کنند. ویژگی‌هایی مانند طراحی لوگو، طرح رنگ، فونت‌ها و... یک طراح وب حرفه‌ای تمام جنبه‌های منحصر به فرد کسب و کار شما را در نظر می‌گیرد و آنها را در طراحی وب سایت شما به کار می‌بندد تا اعتبار برند و ثبات آن را افزایش دهند.

کاهش نرخ پرش

زمانی که طراحی وب سایت شما از نظر مخاطبان جذاب و خوشایند باشد، آنها را تشویق می‌کند تا در سایتتان عمیق‌تر شوند و بخش‌های مختلف وب سایت شما را کشف کنند. در مقابل، وب‌سایتی که به ظاهر پیچیده و پیمایش آن دشوار است، می‌تواند بازدیدکنندگان را در عرض چند ثانیه وادار به خارج شدن از آن کند. نرخ پرش نیز از عواملی است که بر اعتبار و رتبه بندی وب سایت شما تأثیر می‌گذارد و اثر منفی در رتبه بندی سایت شما توسط موتورهای جستجو دارد.

هنگامی که وب سایت شما به گونه‌ای طراحی شده باشد که بازدیدکنندگان را برای مدت طولانی‌تری حفظ کند، می‌توانید از خروج زود هنگام کاربران جلوگیری کنید و نرخ پرش را به حداقل برسانید.

سایر ویژگی هایی که یک وب سایت موفق می‌تواند داشته باشد عبارت است از:

  • سرعت بالای بارگذاری صفحات سایت
  • واکنش گرا یا ریسپانسیو بودن سایت
  • استفاده از تصاویر با کیفیت
  • کدنویسی اصولی و استاندارد
  • سئوی خوب
  • امنیت بالای سایت

یک طراحی سایت خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ -اریووب

عوامل موثر بر هزینه طراحی وب سایت چیست؟

یکی دیگر از چالش های مهم در طراحی سایت، ارزیابی عوامل موثر بر هزینه و قیمت طراحی وب سایت است. هزینه طراحی یک وب سایت به عوامل متعددی بستگی دارد. اینکه بدانید عوامل مؤثر در هزینه طراحی سایت چیست به شما کمک می‌کند که حساب‌شده‌تر عمل کنید.

عواملی مانند نوع وب سایت، زبان برنامه نویسی، تخصص تیم طراحی، سابقه شرکت طراحی سایت، نیازهای کارفرما و ... در تعیین هزینه طراحی سایت شما مؤثر است.

از این رو هزینه طراحی سایت‌های مختلف به دلیل تفاوت در نوع استفاده‌شان و هدف مشخصی که دنبال می‌کنند، متفاوت است. مثلاً استراتژی طراحی، نوع پلتفرم، زبان برنامه نویسی، مدت زمان و تخصص ویژه‌ای که در طراحی یک سایت فروشگاهی به کار می‌رود بسیار متفاوت است با طراحی سایت‌هایی مثل سایت‌های شرکتی، سازمانی یا آموزشی.

همچنین انتظاراتی که هر کارفرما برای طراحی سایت خود دارد و خدمات بعدی که از تیم طراحی یا پشتیبانی انتظار دارد در تعیین هزینه طراحی یک سایت تأثیرگذار خواهد بود.

هزینه طراحی سایت‌های اختصاصی نیز به دلیل اینکه از پایه کدنویسی می‌شوند نسبت به سایت‌هایی که از قالب‌های از پیش طراحی شده استفاده می‌کنند بیشتر است و طبیعی است که قابلیت‌های بیشتری را به کاربران خود ارائه خواهد داد.

انواع سایت بر اساس ساختار

ساختار سایت‌های مختلف با توجه به نوع فعالیت و هدفشان با هم متفاوت است. به طور کلی انواع سایت بر اساس ساختارشان به دو نوع تقسیم می‌شوند؛ سایت‌های استاتیک و داینامیک.

سایت استاتیک

استفاده از سایت استاتیک یکی از ساده‌ترین روش‌های طراحی سایت است. صفحات سایت استاتیک با زبان HTML نوشته شده و محتوای ثابتی دارند. از این رو از ابتدایی‌ترین انواع سایت‌ها محسوب می‌شوند. اگر به دنبال وب سایت کوچکی برای هدف خود هستید سایت استاتیک انتخاب خوبی برای شما خواهد بود.

یکی از ویژگی‌های مثبت سایت استاتیک، سرعت بالای آن است و چون پردازشی روی درخواست‌ها انجام نمی‌شود و درخواستی از دیتابیس وجود ندارد بنابراین پاسخ کاربر به سرعت بر روی یکی از صفحات این سایت انجام می‌شود. هزینه طراحی سایت‌های استاتیک نسبت به سایت‌های داینامیک که حجم وسیعی از اطلاعات را در بر می‌گیرد، بسیار پایین‌تر است، زیرا تعداد صفحات این نوع سایت‌ها بسیار محدود است.

سایت داینامیک

سایت پویا یا همان داینامیک سایتی است که در آن کارفرما بسته به نیاز خود می‌تواند مطالب و محتویات داخلی وب‌ سایت خود را تغییر دهد. اکثر وب ‌سایت‌های امروزی داینامیک هستند، سایت‌هایی مانند سایت‌های خبری، سایت‌های آموزشی، فروشگاه‌های اینترنتی و تمام سایت‌هایی که سیستم ثبت‌نام دارند جزء سایت‌های داینامیک محسوب می‌شوند. وب‌ سایت‌های داینامیک برای نگهداری اطلاعات معمولا به یک بانک اطلاعاتی متصل می‌شوند.

یکی از مزایای طراحی سایت به صورت داینامیک توانایی این نوع سایت‌ها در پیاده‌سازی هر قابلیتی برای کارفرما است. در این صورت دست تیم طراحی برای هر گونه ویرایش روی بخش‌های مختلف سایت باز خواهد بود.

سایت‌های داینامیک معمولا با زبان‌های برنامه‌نویسی مانند PHP وASP نوشته می‌شوند و به ‌دلیل قابلیت‌های بیشتری که نسبت به سایت‌های استاتیک دارند زمان بیشتری هم برای طراحی آن‌ها صرف می‌شود. در نتیجه هزینه بیشتری را نیز به خود اختصاص می‌دهند. در مقابل، هزینه به‌روزرسانی سایت‌های داینامیک بسیار کمتر از سایت‌های استاتیک است.

تفاوت سایت استاتیک و داینامیک در چیست؟

اطلاعات در وب سایت‌های استاتیک به ندرت به‌روزرسانی می‌شود و در صورت نیاز به تغییر اطلاعات، به دانش برنامه نویسی نیاز است. این وب سایت‌ها سرعت بارگذاری بالا و هزینه کمتری نسبت به سایت‌های داینامیک دارند. همچنین این وب سایت‌ها به دلیل حجم پایین کدها، برای موتورهای جستجو بهینه‌تر عمل می‌کنند.

در سایت‌های داینامیک اطلاعات به صورت مرتب و به راحتی به‌روزرسانی می‌شود. برای تغییر اطلاعات در سایت‌های داینامیک نیاز به دانش برنامه نویسی خاصی نیست و هر کسی با استفاده از امکانات آن می‌تواند تغییرات دلخواه خود را ایجاد کند.

سرعت بارگذاری اطلاعات در این وب سایت‌ها بر خلاف وب سایت‌های استاتیک پایین‌تر است و برای بهینه کردن آن برای موتورهای جستجو باید از تکنیک‌های سئو استفاده نمود. همچنین طراحی این وب سایت‌ها هزینه بیشتری نسبت به سایت‌های استاتیک دارد.

انواع سایت بر اساس نحوه عملکرد

سایت‌ها بر اساس نوع فعالیت‌ و هدفشان به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. انواع سایت‌هایی که هر شخص یا مجموعه برای اهداف خود طراحی و راه اندازی می‌کند شامل موارد زیر است:

  • سایت های شرکتی
  • سایت‌های شخصی
  • سایت های فروشگاهی
  • سایت‌های خدماتی
  • سایت‌های خبری
  • سایت‌های آموزشی

مراحل طراحی سایت چیست؟

قبل از شروع طراحی انواع سایت از تیم طراح وب سایت خودتان بپرسید که با توجه به نوع کسب و کار من، کلیه مراحل طراحی وب سایت چیست و انجام آنها چه مدت زمان طول می کشند؟ به طور کلی برخی از رایج ترین مراحل طراحی سایت عبارتند از:

  • تعیین اهداف سایت و بودجه:قبل از هر اقدامی برای طراحی سایت ابتدا باید بودجه خود را در نظر بگیرید تا بتوانید با توجه به سرمایه‌تان برای این کار، اهداف خود را تعیین کنید.
  • انتخاب هاست و سرور: نعیین یک هاست و سرور خوب و همچنین گواهینامه امنیتی برای طراحی سایت باعث می‌شود بعد از راه اندازی سایت بسیار راحت‌تر با سایتتان کار کنید و مشکلات مربوط به سرعت سایت، فضای ذخیره سازی داده‌ها، امنیت سایت و... را نداشته باشید.
  • ایجاد نقشه سایت و وایر فریم: در مرحله ایجاد نقشه سایت و وایر فریم، نمای کلی از سایت مشخص می‌شود و عناصری که باید در صفحات مختلف سایت وجود داشته باشد تعیین شده تا بر اساس آن طراحی سایت آغاز شود.
  • کدنویسی و ایجاد محتوا برای وب سایت: در این مرحله کدنویسی سایت آغاز و محتوای مورد نیاز بر روی سایت بارگزاری می‌شود. برنامه نویسان وب هر آنچه کارفرما برای سایت خود نیاز دارد را کدنویسی کرده و در طراحی سایت جای می‌دهند.
  • ایجاد عناصر بصری: در این مرحله با ایجاد عناصر بصری در سایت، المان‌های خاصی که قرار است در آن سایت قرار داده شود و همچنین عناصری که هدف کارفرما در طراحی سایت است، قرار می گیرند.
  • تست طراحی وب سایت: پس از طی مراحل بالا به صورت آزمایشی سایت منتشر می‌شود تا باگ‌های آن برطرف شده و برای انتشار قطعی آماده شود.
  • راه اندازی وب سایت: وب سایت راه اندازی می‌شود و اطلاعات پنل کاربری و مدیریت آن در اختیار کارفرما قرار می‌گیرد.

طراحی سایت با استفاده از CMS آماده

CMSهای آماده معمولا توسط طراحان وب که تخصص و دانش محدودی دارند ارائه می‌شود. استفاده از این CMSها نسبت به سایر سیستم‌های مدیریت محتوا، هزینه کمتری دارند و توسط هر شرکتی قابل پشتیبانی‌اند.

برای طراحی سایت ساده و ارزان با قابلیت‌های محدود می‌توانید از این CMSها استفاده کنید. یک نمونه از این CMSها، سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. این سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت در کنار مزایایی که دارد دارای معایب متعددی است که از جمله آن می‌توان به امنیت پایین و غیرقابل توسعه بودن آن اشاره کرد.

بهترین CMSها برای طراحی وب ‌سایت چیست؟

برای طراحی سایت لازم است بدانید بهترین CMS برای طراحی سایت چیست و کدام سیستم مدیریت محتوا برای طراحی وب سایت شما مناسب است. سیستم‌های مدیریت محتوا برای طراحی وب سایت معمولا در سه دسته زیر قرار می‌گیرند:

  • سیستم‌های وبلاگ نویسی: این سیستم‌ها یک برنامه کاربردی مبتنی بر وب هستند که در اصل برای انتشار مجموعه‌ای از مقالات و وبلاگ‌ها طراحی شده‌اند. معمولاً پلتفرم‌های وبلاگ نویسی دارای ویژگی های محدودی برای ساخت و مدیریت وب سایت‌ها هستند.
  • سیستم‌های مدیریت محتوای وب: این سیستم‌ها یک برنامه کاربردی مبتنی بر وب هستند که به طور خاص برای مدیریت محتوای وب طراحی شده‌اند و ابزارهای تالیفی و مدیریتی در ایجاد وب سایت‌ها را برای کمک به توسعه دهندگان و کاربرانی که مهارت کدنویسی ندارند، فراهم می‌کند. مانند سیستم مدیریت محتوای وردپرس، جوملا و...
  • پلتفرم‌های تجارت الکترونیک: این پلتفرم‌ها یک برنامه کاربردی مبتنی بر وب هستند که به کسب و کارهای مختلف امکان مدیریت عملیات تجاری را به صورت آنلاین ارائه می‌دهند، مانند پلتفرم قدرتمند ناپ کامرس.

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت

بهترین زبان برنامه‌نویسی برای طراحی سایت زمانی مورد بحث قرار می‌گیرد که دقیقا بدانیم چه سایتی را با چه اهدافی قرار است طراحی و راه اندازی کنیم. به عنوان مثال PHP از زبان‌های برنامه ‌نویسی متن باز است که اغلب برنامه نویسان به خاطر سهولت و راحتی استفاده از آن، آن را برای طراحی سایت‌های مختلف انتخاب می‌کنند.

زبان‌های دیگری هم وجود دارد که متخصصان حرفه‌ای طراحی سایت از آن‌ها برای طراحی سایت‌هایی با حجم بالای اطلاعات و داده‌ها استفاده می‌کنند. زبان‌هایی مانند زبان برنامه‌نویسی قدرتمند C# که با استفاده از فریم ورک ASP.NET می‌توان یک سایت کاربردی و حرفه‌ای را طراحی کرد. از مهم‌ترین ویژگی‌های این زبان،‌ قابلیت توسعه پذیری آن است که می‌تواند برای طراحی سایت‌های فروشگاهی در هر اندازه‌ای، گزینه مناسبی باشد.

 

برای طراحی سایت لازم است نرم افزارهای طراحی سایت را بشناسید و بدانید که ابزار طراحی سایت چیست و به چه امکاناتی برای طراحی سایت نیاز دارید. خوشبختانه، چشم انداز فعلی طراحی وب به هر کسی اجازه می‌دهد تا وب سایت خود را بسازد. دلیل آن این است که انواع بسیار زیادی از ابزارهای طراحی وب وجود دارند. با این حال، مجموعه مهارت‌ها و دانش برای هر یک از این موارد نیازمندی‌های متفاوتی دارد. با توجه به این موضوع ابزارهای طراحی سایت می‌تواند بسیار ساده، معمولی یا پیچیده باشد.

در اینجا به چند نمونه از بهترین ابزارهای طراحی وب در سال 2023 اشاره می‌کنیم:

ابزارهای کمکی برای فرآیند طراحی سایت توضیحات
کلیک آپ بررسی پروژه های تیمی و پیگیری کارهای تیمی
فیگما اتصال و برقراری ارتباط بین افراد یک تیم
وردپرس نرم افزار طراحی وبلاگ
ادوبی نرم افزار برای ایده پردازی و طراحی های گرافیکی
ویکس طراحی و مدیریت انلاین پروژه ها
ماراول مناسب برای نمونه سازی، آزمایش و انتشار سریع سایت
ترلو یک ابزار مشارکتی برای طراحی سایت
وب فلوو پلتفرم ویرایشگر بصری آنلاین
کانوا ابزار طراحی وب برای ویرایش سریع تصویر و ویدئو
دیزاین موود طراحی صفحات وب ثابت یا قالب‌های ایمیل

کلیک آپ

با پلتفرم کلیک آپ ClickUp می‌توانید تمام پروژه‌های طراحی خود را مشاهده کنید، کارایی تیم طراحی خود را پیگیری و بهبود ببخشید، فرایند طراحی را ساده کنید و تمام ابزارهای طراحی مورد علاقه خود را یکپارچه کنید.

فیگما

در طراحی وب سایت، فیگما (Figma) یک پلتفرم طراحی همه کاره است که همه افراد را در فرایند طراحی به هم وصل می‌کند تا همه اعضای تیم بتوانند محصولات را سریع‌تر تحویل بدهند. این نرم افزار برای نمونه سازی و سیستم‌های طراحی عالی است.

وردپرس

پیش‌تر وردپرس به عنوان بهترین نرم افزار رایگان طراحی وبلاگ برای مبتدیان شناخته شده بود. وردپرس (WordPress) یک پلتفرم خود میزبانی است به این معنی که شما وب سایت خود را با استفاده از یک سرویس ارائه دهنده توسط WordPress.com میزبانی می‌کنید.

ادوبی

Adobe نرم افزار طراحی وب نسبتا جدیدی است که به طراحان اجازه می‌دهد در پروژه‌های مختلف ایده پردازی کنند. محبوبیت آن در بین طراحان باعث شده تا آموزش‌ها و منابع متعددی از آن در وب وجود داشته باشد.

ویکس

یک دیگر از ابزار توسعه دهنده وب سایت، ویکس (Wix) است که به شما امکان می‌دهد حضور آنلاین خود را بر اساس نیاز‌ها و مشخصات خود طراحی و مدیریت کنید و رشد دهید. اگر به وب سایتی نیاز دارید که برایتان مقرون به صرفه باشد و از لحاظ بصری نیاز شما را برطرف کند می‌توانید از پلتفرم Wix استفاده کنید.

ماراول

اگر به دنبال یک ابزار طراحی هستید که نمونه سازی، آزمایش و انتشار سریع سایت را ارائه دهد، مارول گزینه خوبی است. ابزار ماراول (Marvel) با طراحی بصری و عملکرد نمونه سازی باعث می‌شود تیم‌های طراحی فورا مشخصات طراحی را تولید و به هم متصل کنند. مارول گزینه خوبی برای شروع آماتورهاست زیرا پیچیدگی فرایند طراحی در این ابزار وجود ندارد و احتیاج به یادگیری تخصص خاصی نیست.

ترلو

اگر به دنبال یک ابزار مشارکتی برای طراحی سایت خود هستید، ترلو (Trello) برای شما مناسب است. این پلتفرم پیش نویس ایمیل‌ها و صفحات گسترده را نسبتا آسان و قابل مدیریت می‌کند و کل تیم را با عملکردهای کشیدن و رها کردن برای جابجایی وظایف دور هم جمع می‌کند.

وب فلوو

Webflow یک پلتفرم جدید و محبوب برای ساخت وب است که دارای یک پلتفرم ویرایشگر بصری آنلاین است که از طریق آن می‌توانید جاوا اسکریپت را کنترل کنید و وب سایت‌هایی با کدهایی خاص طراحی و راه اندازی کنید.

کانوا

پلتفرم آنلاین Canva در فضای ابری میزبانی شده و از هر مکانی و با استفاده از هر دستگاهی با اتصال به اینترنت قابل دسترسی است. کانوا انواع بی‌نظیری از دسته‌های گرافیکی و هزاران قالب حرفه‌ای ساخته شده را به طراحان وب ارائه می‌دهد. اگر به دنبال یک ابزار طراحی وب برای ویرایش سریع تصویر و ویدئو یا ساخت یک سایت تک صفحه‌ای هستید، کانوا برای شما مناسب است.

دیزاین موود

ابزار Designmodo برای کاربرانی که به دنبال ابزاری برای ایجاد صفحات وب ثابت یا قالب‌های ایمیل هستند کاربرد دارد.

ابزارهای کمکی برای فرآیند طراحی سایت-اریووب

مشاغل مرتبط با طراحی سایت چیست؟

علاوه بر گروه برنامه نویس و طراح سایت، فعالیت افراد دیگری نیز حول حرفه طراحی سایت می‌چرخد. اما شاید برای شما هم جالب باشد که مشاغل مرتبط با طراحی وب سایت چیست؟ به طور کلی مشاغلی که به نوعی با طراحی سایت در ارتباط‌اند در گروه‌های زیر خلاصه می‌شوند:

  • گروه گرافیست: در طراحی سایت برای ایجاد عناصر بصری سایت به کمک گرافیست نیاز است. معمولا هنگام کدنویسی سایت برنامه نویسان، طرح‌های گرافیکی مربوط به سایت را به گرافیست سفارش می‌دهند. کار گرافیست به دلیل اینکه با ظاهر و هویت بصری سایت در ارتباط است بسیار مهم است.
  • گروه تولید محتوا: حتما جمله «محتوا، پادشاه است» را شنیده‌اید. تولید محتوای مناسب و با کیفیت برای سایت بسیار مهم و حیاتی است. از این رو محتوا نویسان و گروه‌های تولید محتوا ارتباط تنگاتنگی با طراحان و مدیران سایت دارند.
  • گروه دیجیتال مارکتینگ: پس از طراحی و راه اندازی سایت نوبت به تبلیغات برای آن کسب و کار می‌رسد. برای افزایش بازدیدکنندگان سایت و فروش بیشتر، تیم دیجیتال مارکتینگ فعالیت خود را آغاز می‌کند و با تبلیغات به روش‌های مختلف کاربران را به سمت سایت سوق می‌دهد. حرفه دیجیتال مارکتینگ برای سایت‌های فروشگاهی بسیار حیاتی است زیرا بدون بازاریابی دیجیتال، هیچ کسب و کاری نمی‌تواند آن‌طور که باید کسب درآمد کند.
  • گروه سئو:یکی از مشاغلی که با طراحی سایت در ارتباط است تیم سئو و بهینه سازی سایت است. سئو کارها یک سری قوانین را در سایت پیاده سازی می‌کنند تا با بهینه‌ سازی محتوا و صفحات سایت برای موتورهای جستجو بتوانند رتبه خوبی از گوگل دریافت کنند. سئوکارها برای رسیدن به اهداف خود همواره با سه حرفه قبلی در تعامل‌اند.

مشاغل مرتبط با طراحی سایت چیست؟-اریووب

هدف از طراحی سایت چیست؟

قبل از اقدام به طراحی سایت باید بدانید هدف شما از طراحی سایت چیست و برنامه خود را برای این کار مشخص کنید. در ابتدا باید بدانید که قرار است چه سایتی (سایت آموزشی، شرکتی، شخصی، خبری، خدماتی یا فروشگاهی) داشته باشید و پیش از هر اقدامی استراتژی آن را مشخص کنید.

این مسئله بسیار مهم است زیرا افراد زیادی به دلیل اینکه هدف مشخصی برای طراحی سایت تعیین نکرده بودند سرمایه خود را از دست داده و به نتیجه‌ای نرسیده‌اند. بدون داشتن هدف و نقشه راه برای طراحی سایت قطعا کار به جایی نخواهید برد و بیشتر وقت و انرژی و سرمایه خود را تلف خواهید کرد.

تفاوت توسعه وب و طراحی وب سایت چیست؟

شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که فرق توسعه سایت و طراحی سایت چیست؟ طراحی وب و توسعه وب دو اصطلاحی هستند که اغلب به جای هم استفاده می‌شوند، اما هر یک از این دو به معنای دو چیز متفاوت‌اند، اهداف متفاوتی دارند و نیاز به مجموعه‌ای از مهارت‌های متفاوت برای پیاده ‌سازی در یک وب‌ سایت دارند.

طراحی وب بیشتر در مورد جنبه تجربی یک وب سایت است که به مخاطب اطمینان می‌دهد وب سایت او مفید، فراگیر و جذاب طراحی می‌شود و کاربران از دانش او برای اطمینان از تجربه کاربری عالی استفاده می‌کنند.

توسعه وب شامل ساخت و نگهداری یک وب سایت با کمک سیستم‌های کدنویسی است تا وب سایت به راحتی و بدون اشکال کار کند.

اصول مهم در طراحی سایت چیست؟

برای شرح این موضوع که اصول مهم در طراحی وب سایت چیست باید گفت که طراحی سایت‌های مختلف طبق اصول خاصی صورت می‌گیرد و شامل چهارچوب‌هایی است که بر اساس آن می‌توانیم اجزای یک وب سایت را به صورت اصولی و مشخص با شیوه‌ای درست در کنار یکدیگر قرار دهیم و ساختار یک سایت را طراحی و اجرا نماییم. اگر بتوانیم اصول طراحی سایت را طبق استانداردهایی که وجود دارد و دقیق و کامل انجام دهیم به نتایج مطلوب و رضایت بخشی دست پیدا خواهیم کرد.

برای رعایت اصول طراحی سایت و قرار گرفتن در مسیر درست آن باید مراحلی را طی کنید که به طور کلی برای طراحی هر سایتی الزامی است. این مراحل عبارتند از:

  • نیازسنجی و تعیین هدف
  • طرح اولیه و نقشه راه
  • تهیه محتوا برای طراحی سایت
  • پیاده سازی سایت
  • آماده سازی برای انتشار
  • رفع اشکالات و توسعه سایت

نحوه سفارش طراحی سایت

برای ثبت سفارش طراحی سایت فروشگاهی باید درخواستی از سمت مشتری برای شرکت طراحی ارسال شود. این درخواست می‌تواند به صورت ایمیل یا تماس تلفنی صورت گیرد. پس از آن جلسه‌ای در جهت دریافت اطلاعات از سمت مشتری و ارائه پیشنهادات به او برگزار می‌شود. سپس بعد از تایید دو طرف، قراردادی مابین شرکت طراحی سایت و کارفرما تدوین شده و با امضای آن توسط طرفین، پروژه طراحی سایت شروع می‌شود.

نتیجه گیری درباره طراحی سایت چیست؟

در این مقاله سعی کرده‌ایم مباحث کلی در زمینه طراحی سایت را بیان کنیم و تلاش کردیم مفاهیمی مانند طراحی سایت چیست، اهداف طراحی سایت، اصول و قواعد طراحی سایت، ابزارهای طراحی سایت و... را به طور ساده برای شما شرح دهیم.

طراحی و توسعه وب دو حوزه با چشم انداز شغلی عالی در آینده نزدیک هستند. اگر با دانش برنامه نویسی آشنایید و به دنبال دوره‌های برنامه ریزی شده‌ای هستید که نه تنها شما را با مفاهیم اولیه طراحی و توسعه وب آشنا می‌کند، بلکه یادگیری عملی برای کمک به شما برای توسعه مهارت‌های فنی مناسب ارائه می‌دهد، می‌توانید با شرکت‌های طراحی سایت در تعامل بوده و در دورهای طراحی و توسعه وب سایت به صورت کارآموز فعالیت‌ خود را شروع کنید.

برای مشاوره در این زمینه می‌توانید با شرکت تخصصی نرم افزار هوشمند آریو وب که پیشینه‌ای درخشان در زمینه طراحی و توسعه وب سایت، خصوصا وب سایت‌های فروشگاهی دارد در ارتباط باشید.

سوالات متدوال برای طراحی وب سایت چیست؟


عوامل موثر بر مدت زمان مورد نیاز برای طراحی وب سایت چیست؟

مدت زمان شروع تا پایان طراحی یک وب سایت به عوامل بسیار زیادی مانند میزان سادگی و یا پیچیدگی وب سایت بستگی دارد. اما به طور کلی، دوره زمانی طراحی یک وب سایت ممکن است از چند هفته تا چند ماه متغیر باشد.

مهمترین عامل در شروع طراحی یک سایت چیست؟

انتخاب یک تیم طراحی باتجربه و کاربلد، مهمترین عامل در شروع طراحی یک سایت است. چرا که یک تیم باتجربه می توانند طراحی سایت را به طور موثر و کاملا هدفمند انجام دهند تا هم مدت زمان و هم هزینه مربوط به طراحی یک وب سایت را به طور دقیق مدیریت کنند.

طراحی سایت چه تاثیری در میزان موفق بودن و عملکرد آن دارد؟

یکی از مهمترین عامل در میزان موفقیت و عملکرد وب سایت، طراحی هدفمند و اصولی آن است. بر همین اساس، اگر به دنبال یک سایت موفق با عملکرد بسیار موثر هستید باید در طراحی سایت خود به فاکتورها و عوامل زیادی توجه کنید. وگرنه طراحی وب سایت، بدون هدف و برنامه ریزی فقط صرف هزینه زیاد و هدر رفتن سرمایه شماست که در نهایت بازخورد مناسبی نخواهد داشت.

برای مشاوره رایگان کلیک نمایید

Print
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
0رأی موافق 0رأی مخالف

نظر

شما در پاسخ به

نظر شما اضافه شد، اما ابتدا باید تایید شود.

لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل معتبر وارد کنید
لطفا یک نظری بنویسید
افزودن نظر

.کلیه حقوق و امتیازات این وبسایت متعلق به شرکت نرم افزار هوشمند آریو میباشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است

  • بازگشت به بالا