مشاوره رایگان
مشاوره رایگان
پنل مشتریان
پورتال مشتریان

قرارداد طراحی سایت فروشگاهی

قرارداد طراحی سایت فروشگاهی 0

چگونه باید قراردادهای طراحی وب سایت فروشگاهی خود را پیش نویس کنید و آنها باید شامل چه مواردی باشند؟ در این مقاله قصد داریم در مورد رایج‌ترین مسائلی که در این زمینه وجود دارد صحبت کنیم و اینکه چگونه داشتن بندهای خاص در قرارداد طراحی سایت فروشگاهی می‌تواند هم از شما محافظت کند و هم در وقت و هزینه شما صرفه جویی کند. ما به شما مشاوره حقوقی ارائه نمی‌دهیم. هدف از این مقاله این است که شما را مجاب کند که تمام مسائلی که در پروژه‌های طراحی فروشگاهی اینترنتی به وجود می‌آید در نظر بگیرید. قرارداد طراحی وب سایت فروشگاهی، سندی است که جزئیات توافقنامه قانونی بین یک طراح و مشتری را در خود شرح می‌دهد. روابط تجاری بین دو طرف را تعریف می‌کند و محدوده پروژه، قیمت گذاری، محصولات تحویلی، جدول زمانی و سایر موارد از پیش توافق شده و مرتبط با پروژه را به تفصیل شرح می دهد. قبل از هر توضیحی نمونه‌ای از قرارداد طراحی سایت فروشگاهی شرکت آریو وب را در اختیار شما قرار می‌دهیم تا با جزئیات آن بیشتر آشنا شوید.

نمونه قرارداد طراحی سایت فروشگاهی

قرارداد راه اندازی فروشگاه اینترنتی .................... جناب آقا/خانم .................... اين قرارداد فی‌مابین جناب آقای ....................... به کد ملی ....................... و نشانی: .................................... که از این پس در این قرارداد کارفرما نامیده می‌شود، از یک طرف و از طرف ديگر شرکت نرم افزار هوشمند آریو به شناسه ملی ......................... و نشانی: خیابان سهروردی شمالی خیابان حسینی کوچه تهمتن پلاک 14 واحد 1 که از این پس در این قرارداد پیمانکار نامیده می‌شود از سوی دیگر با رعایت و موارد و شرایط ذیل منعقد می‌گردد و طرفين با امضاء اين قرارداد خود را ملزم و متعهد به رعايت اجرای كامل و تمام مفاد آن می‌دانند.

ماده 1- موضوع قرارداد

1-1) نصب و راه‌اندازی سیستم فروشگاه اینترنتی

2-1) تهیه و اتصال دامنه‌های تایید شده

3-1) میزبانی فروشگاه اینترنتی

4-1) دریافت گواهینامه‌ SSL

5-1) ارائه‌ی ایمیل اختصاصی

6-1) ارائه‌ی سرویس پیامکی

7-1) ایجاد تنظیمات اولیه، دسته بندی و ورود اطلاعات محصولات

ماده 2- مدت انجام قرارداد

مدت قرارداد از تاریخ پرداخت مبلغ اولیه مندرج در بند 4-1 به مدت 365 روز کاری خواهد بود.

تبصره 1: کارفرما مکلف است اطلاعات لازم جهت انجام پروژه که از جانب پیمانکار تعیین می‌گردد را در زمان مقرر به‌صورت فایل دیجیتالی به پیمانکار تحویل نماید؛ در غیر این صورت اجرای پروژه به تعویق خواهد افتاد و پیمانکار مسئولیتی در قبال تاخیر یا عدم انجام پروژه در مدت معین نخواهد داشت.

ماده 3- مبلغ قرارداد

مبلغ کل قرارداد ........................... ریال می‌باشد.

ماده 4- نحوه‌ پرداخت

پرداخت مبلغ قرارداد از سوی کارفرما به شماره حساب .................................. نزد بانک .............. به نام ............................. و به صورت ذیل می‌باشد:

1-4) یک فقره چک به مبلغ ........................... ریال زمان انعقاد (امضا) قرارداد، پرداخت می‌شود.

2-4) یک فقره چک به مبلغ ........................... ریال 30 روز بعد از زمان انعقاد (امضا) قرارداد.

3-4) یک فقره چک به مبلغ ........................... ریال 60 روز بعد از زمان انعقاد (امضا) قرارداد.

4-4) یک فقره چک به مبلغ ........................... ریال 90 روز بعد از زمان انعقاد (امضا) قرارداد.

تبصره: تمامی اسناد فوق در زمان عقد قرارداد توسط کارفرما تحویل پیمانکار می‌گردد.

ماده 5- تعهدات پیمانکار

1-5) نصب و راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی مرتبط با موضوع اين قرارداد و پذيرش مسئوليت كمي و كيفي آن.

2-5) رعایت امانت و حفظ اموال و مداركی كه کارفرما در اختيار پیمانکار قرار می‌دهد و استفاده بهينه از آن براي انجام موضوع قرارداد. در صورت افشای اطلاعات تنها در صورت احراز تقصیر پیمانکار، پیمانکار مسئول خواهد بود.

3-5) تامین امنیت فروشگاه و سرور به جز مواردی که کارفرما و یا شخص دیگری جز پیمانکار دسترسی داشته باشد، برعهده‌ پیمانکار می‌باشد و در خصوص سایر موارد، پیمانکار نقش نظارت و اعلام راهنمایی برای تامین امینت را خواهد داشت.

4-5) ارائه فضای میزبانی ........... (Host) GB تا یک سال

5-5) اتصال دامنه اضافی (تا ............ دامنه)

6-5) ثبت اولیه اطلاعات محصولات (نهایتا تا ........... محصول)

7-5) نگهداری، گارانتی و تامین امنیت فروشگاه اینترنتی تا یک سال

8-5) اخذ نماد اعتماد الکترونیک (eNAMAD) در صورت صلاحیت دریافت و ارائه موارد مورد نیاز جهت اخذ نماد اعتماد الکترونیک (eNAMAD)

9-5) اتصال درگاه پرداخت واسط (در صورت اخذ و بلا اشکال بودن کد پیگیری مالیاتی و شرایط احراز صلاحیت) و یا اتصال درگاه پرداخت بانکی (در صورت صلاحیت و اخذ نماد اعتماد الکترونیک (eNAMAD) و فراهم نمودن شرایط مورد نیاز بانک مربوط)

10-5) ارائه سرویس پیامکی یک ساله با شارژ اولیه ........................ ریال

11-5) ارائه و اتصال ایمیل اختصاصی (mail server) تا یک سال

12-5) پیمانکار مکلف است تمامی فایل‌ها، اطلاعات و داده‌های مرتبط با فروشگاه اینترنتی را پس از پایان زمان قرارداد در اختیار کارفرما قرار دهد.

13-5) در صورت ارسال اطلاعات مندرج در پیوست شماره 1 قرارداد توسط کارفرما؛ پیمانکار مکلف است موارد مرتبط با موضوع قرارداد جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی را نهایتا ظرف مدت 90 روز کاری به انجام رساند

ماده 6- نگهداشت فروشگاه اینترنتی

فعالیت‌های مرتبط با موضوع این قرارداد در کل زمان تعیین شده (یک سال) تحت نظارت و پاسخ گویی پیمانکار می‌باشد و در این مدت‌ کلیه خطاهای احتمالی مرتبط با فعالیت‌های صورت گرفته که در محدوده اختیارات پیمانکار باشد را برطرف می‌نماید. نگهداشت فقط مربوط به موارد ذکر شده موضوع قرارداد بوده و سفارش فعالیت خارج از موضوع قرارداد در صورت پرداخت هزینه‌ آن از جانب کارفرما انجام خواهد گرفت، پس‌ از این مدت‌ زمان، کارفرما جهت ادامه دریافت خدمات نگهداشت و پشتیبانی فروشگاه می‌تواند قرارداد جداگانه‌ای با پیمانکار و یا اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر، منعقد نماید.

ماده 7- تعهدات کارفرما

1-7) کارفرما موظف است مدارک و اطلاعات مورد نیاز طراحی و راه اندازی فروشگاه اینترنتی که از جانب پیمانکار تعیین می‌گردد را در زمان مقرر به‌ صورت فایل دیجیتال به پیمانکار تحویل نماید؛ بدیهی است در غیر این صورت اجرای پروژه به تعویق خواهد افتاد و پیمانکار مسئولیتی در قبال تاخیر در اجرای قرارداد نخواهد داشت. (مطابق پیوست شماره 1)

2-7) ارائه گذرواژه و رمز عبور فضای وب اختیار شده برای دامنه به پیمانکار جهت انجام فعالیت‌های مرتبط با موضوع قرارداد.

3-7) کارفرما متعهد است تمامی درخواست‌های خود را به صورت شفاف و مکتوب برای پیمانکار ارسال و در قرارداد پیوست نماید.

4-7) کارفرما مکلف است پرداخت های ذکر شده در ماده‌ی 4 را در موعد مقرر و نهایتا ظرف مدت 5 روز کاری پس از امضای قرارداد پرداخت نماید.

ماده 8 - حقوق و مالكيت مادی و معنوی

1-8) کارفرما حق انتقال جزئی یا کلی پلتفرم فروشگاه اینترنتی را به دیگری نداشته مگر با موافقت قبلی و کتبی پیمانکار.

2-8) پیمانکار می‌تواند در قسمتی از فروشگاه اینترنتی طراحی شده نام خود را به عنوان طراح و پیاده ساز فروشگاه اینترنتی جانمایی نماید.

ماده 9- اصلاحيه، متمم، مكمل يا تغيير هرگونه اصلاح یا تغییر در خصوص مدت‌زمان، مبلغ، موضوع قرارداد و پیوست‌های مربوطه و یا نیاز به الحاق هرگونه متمم یا مکمل به قرارداد و پیوست‌ صرفاً با توافق طرفین قرارداد قابل انجام خواهد بود.

ماده 10- شرايط خاص در مواردی که به علل ناشی از وقوع حوادث و بلایای طبیعی و قوه قاهره از قبیل سیل، زلزله، آتش‌سوزی و قطعی اینترنت کشور پیمانکار امکان انجام موضوع قرارداد در مدت‌زمان معین را نداشته باشد، بر مدت‌زمان قرارداد افزوده خواهد شد. در صورت فوت هر کدام از طرفین قرارداد قرارداد فسخ خواهد شد.

ماده 11- فسخ قرارداد در شرایط زیر قرارداد قابل فسخ است:

1-10) در صورت انصراف کارفرما از قرارداد پیمانکار مستحق دریافت اجرت المسمی قرارداد به میزان روزانه .................. ریال خواهد بود.

2-10) در صورت انصراف پیمانکار از قرارداد کارفرما مستحق دریافت خسارت به میزان روزانه ....................... ریال خواهد بود.

3-10) در صورت فوت هر یک از طرفین قرارداد، قرارداد منفسخ خواهد بود. در صورتی که پیمانکار فروشگاه اینترنتی را تحویل داده باشد مستحق دریافت کل مبلغ قرارداد خواهد بود و در صورتی که فروشگاه اینترنتی به کارفرما تحویل نشده باشد تمامی هزینه‌های کارفرما عودت خواهد شد.

ماده 12- قانون حاكم بر قرارداد اين قرارداد از هر نظر تابع قوانين جمهوري اسلامي ايران می‌باشد. اين قرارداد در 12 ماده و در دو نسخه تنظيم گرديده و كليه نسخه‌های آن داراي اعتبار يكسان و برابر می‌باشد. كليه نسخ اين قرارداد و تبصره‌های ذيل آن در تاريخ 1402/00/00 به امضاء متعاقدين رسيده و طرفين با امضاي اين قرارداد، خود را متعهد و ملزم به اجراي كليه مفاد آن می‌دانند. پیوست شماره 1 مرحله‌ی نصب و راه اندازی: (مهلت ارائه: 15 روز از تاریخ شروع قرارداد)

  • اطلاعات دامنه
  • اطلاعات کلی فروشگاه اینترنتی
  • نام کامل فروشگاه اینترنتی
  • آدرس
  • شماره‌های تماس
  • زمان‌های پاسخگویی (پشتیبانی فروشگاه)

مرحله‌ نمایش اولیه: (مهلت ارائه: 25 روز از تاریخ شروع قرارداد)

  • لوگو
  • تعداد و عناوین دسته های محصولات فروشگاه اینترنتی (در قالب اکسل)
  • مشخصات فنی دسته های محصولات فروشگاه اینترنتی
  • اطلاعات محصولات (شامل: عنوان محصولات، تصاویر محصولات)
  • تصاویر اسلایدر
  • عناوین و تصاویر (آیکون های) خدمات فروشگاه (محل نمایش: بعد از بخش اسلایدر در صفحه‌ی اصلی)

مرحله تکمیلی: (مهلت ارائه: 40 روز از تاریخ شروع قرارداد)

  • اطلاعات تکمیلی محصولات (شامل: توضیحات کلی، ویژگی ها)
  • موجودی محصولات فروشگاه اینترنتی و قیمت آن ها
  • تصاویر بنر های میانی صفحه‌ی اصلی فروشگاه اینترنتی
  • تصاویر (آیکون های) دسته های محصولات فروشگاه اینترنتی
  • اطلاعات لازم جهت دریافت نماد اعتماد الکترونیک (eNAMAD)
  • اطلاعات لازم جهت دریافت درگاه پرداخت

مرحله بهره برداری: (مهلت ارائه: 50 روز از تاریخ شروع قرارداد)

  • اطلاعات مربوط به تخفیف های محصولات
  • مشخص نمودن ترتیب نمایش دسته های محصولات فروشگاه اینترنتی در صفحه‌ی اصلی
  • تعیین روش های پرداخت
  • تعیین روش های ارسال
  • تعیین مدل های بسته بندی

نمونه قرارداد طراحی سایت فروشگاهی-آریووب

قرارداد طراحی سایت فروشگاهی باید شامل چه مواردی باشد؟

  • عنوان قرارداد
  • مبلغ قرارداد
  • گستره همکاری
  • برنامه زمانی قرارداد
  • شرایط فسخ قرارداد
  • ضمانت اجرایی
  • محل امضا و مهر طرفین قرارداد

نکات مهم در قرارداد طراحی سایت

  • رعایت نکات قانونی و حقوقی: در قرارداد طراحی سایت فروشگاهی تمام نکاتی که به عنوان موضوع پروژه در قرارداد ذکر می‌شود باید از سوی یک وکیل خبره تأیید شود تا در صورت بروز مشکلات احتمالی بتوان از طریق قانونی برای رفع آن مشکلات اقدام نمود.
  • مشخص نمودن طرفین قرارداد: طرفین قرارداد در پروژه طراحی سایت فروشگاهی باید کاملاً مشخص باشند تا بدانید که با یک شخص، اشخاص یا مجموعه‌ای از افراد یک گروه، طرف هستید و در مواقع نیاز بدانید با چه کسی باید وارد بحث و مذاکره شوید.
  • تعریف و تشریح موضوع قرارداد: شما باید تمام کارهایی را که قرار است برای مشتری انجام دهید، فهرست کنید. اگر شروع به انجام خدمات اضافی در طراحی سایت فروشگاهی کنید یا ویژگی‌هایی به آن اضافه کنید که در قرارداد وجود ندارد، انتظاراتی را ایجاد خواهید کرد که منجر به نارضایتی مشتری می‌شود.
  • مراحل پرداخت: برای جلوگیری از مشکلات مربوط به مسائل مالی باید شیوه و مراحل پرداخت هزینه طراحی سایت فروشگاهی به صورت کاملاً مشخص در قرارداد ذکر شود.
  • مشخص کردن دامنه همکاری: بسیار مهم است که یک بند وجود داشته باشد که نشان دهد محدوده و دامنه همکاری شما با مشتری به چه صورت است. مشتری شما یک توسعه دهنده وب نیست، او لزوماً نمی‌داند که بازگشت به عقب و انجام مجدد کاری که قبلاً شروع کرده‌اید چقدر می‌تواند مهم باشد. اغلب زمانی که تغییراتی در صورت درخواست ویژگی‌های جدید می‌شود، با افزایش هزینه همراه خواهد بود. بهتر است این مورد با یک بند تقویت شود که توضیح دهد در صورت گسترش دامنه کار افزایش هزینه پروژه طبیعی است.
  • تعهدات خریدار و فروشنده: تعهداتی که دو طرف قرارداد در طراحی سایت فروشگاهی ملزم به قبول و اجرای آن هستند حتما باید در متن قرارداد شرح داده شود تا هیچ کدام از طرفین قرارداد از انجام این تعهدات سرپیچی نکنند.
  • حقوق معنوی طراحی سایت: لازم است یک بند حقوق مالکیت معنوی را در قرارداد لحاظ کنید که از کار شخصی شما و هر چیزی که به مشتری ارائه می‌دهید محافظت کند.
  • پیش بینی شرایط فسخ قرارداد، فورس ماژور شدن پروژه، بروز اختلاف و...: مشتری شما ممکن است به دلایلی بخواهد پروژه طراحی سایت فروشگاهی را پیش از موعد پایان دهد. دلایلی مانند:
  • فوت صاحب کسب و کار
  • اخراج طرف قرارداد
  • از بین رفتن آن کسب و کار
  • انتظارات نامعقول از طرف مشتری
  • مسائل اخلاقی

در این بند، مشتری موافقت می کند که در صورت اتمام همکاری پیش از موعد، ساعاتی را که برای طراحی سایت فروشگاهی آن کسب و کار صرف کرده‌اید، جبران شود. شما باید ساعت‌های صرف شده را ردیابی کنید، و در فضایی مانند گوگل شیت قرارداده تا مشتری هم در جریان روند کار و ساعات صرف شده برای کار شما باشد.

نکات مهم در قرارداد طراحی سایت-آریووب

اصول قرارداد طراحی سایت فروشگاهی

علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شد، در زمان بستن قرارداد طراحی سایت اصولی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید. قرارداد طراحی سایت فروشگاهی باید حتما در برگه‌ای که سربرگ شرکت روی آن است نوشته شود و مهر و امضای مدیر شرکت زیر آن درج شده باشد. مشخصات کامل طرفین قرارداد باید ذکر شود. تعهدات مالی و کاری باید بسیار کامل و شفاف بیان شود. شرایط فسخ قرارداد طوری تنظیم شود که حقوق هر دو طرف قرار داد در آن لحاظ شود. متن قرارداد باید به دور از هر گونه پیچیدگی و بسیار روان و ساده نگارش شود. برای اینکه بتوانید همه موارد مهم یک قرارداد را در متن بیاورید بهتر است از قراردادهای از پیش تنظیم شده استفاده کنید و نکات مهم و ضروری که فکر می‌کنید باید بین طرفین وجود داشته باشد را به آن اضافه کنید.

سخن پایانی درباره قرارداد طراحی سایت

اطلاعات ارائه شده در این مقاله صرفا جنبه آموزشی دارد. پیشنهاد می‌کنیم برای تهیه یک قرارداد قانونی برای نیازهای حقوقی خود با یک وکیل حرفه‌ای مشورت کنید. با این حال شرکت آریو وب در صورت نیاز می‌تواند به سوالات شما در این زمینه پاسخ دهد. برای این کار می‌توانید با مشاوران باتجربه ما در آریو وب در ارتباط باشید و سوالات خود مربوط به قرارداد طراحی سایت فروشگاهی را با آنها مطرح کنید.


برای مشاوره رایگان کلیک نمایید

Print
رتبه بندی این مطلب:
5/0
0رأی موافق 0رأی مخالف

نظر

شما در پاسخ به

نظر شما اضافه شد، اما ابتدا باید تایید شود.

لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل معتبر وارد کنید
لطفا یک نظری بنویسید
افزودن نظر

.کلیه حقوق و امتیازات این وبسایت متعلق به شرکت نرم افزار هوشمند آریو میباشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است

  • بازگشت به بالا