طراحی سایت چند فروشگاهی و بررسی مهمترین امکانات و خطرات آن
طراحی سایت چند فروشگاهی با مزایا و امکاناتی که دارد می تواند تا حدود زیادی باعث افزایش درآمد در کسب و کار و مدیریت چندفروشگاه به طور همزمان شود. این در حالی است که امروزه طراحی وب سایت چند فروشگاهی نسبت به طراحی سایت چند فروشندگی و حتی تک فروشنده طرافداران بیشتری دارد.
اما با این حال طراحی فروشگاه اینترنتی چند فروشگاهی با برخی معایب و چالش های خودش همراه است که در هنگام طراحی نباید آنها را نادیده بگیرید. ضمن اینکه طراحی هدفمند و اصولی در طراحی سایت چند فروشگاهی می تواند تاثیر بهتری در کسب و کار شما داشته باشد. فقط کافی است به اصول طراحی آن توجه کنید.
اما اگر واقعا از اصول اصلی آن اطلاعی ندارید، قبل از هرگونه تصمیم گیری در مورد طراحی سایت چند فروشگاهی، به طور حتم از طریق تماس با شرکت های معتبر طراحی سایت فروشگاهی مانند آریو وب اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید. چون هنوز هم، اکثر صاحبان کسب و کار با این چالش ها روبرو هستند که مزایای طراحی سایت چند فروشگاهی چیست؟ چه فرقی با سایت چند فروشندگی دارد؟ یا حتی کدامیک بهترند؟
سایت چند فروشگاهی (Multistore) چیست؟
برای یادگیری مفهوم سایت چند فروشگاهی بهتر است به این توجه کنید که شما می خواهید سه فروشگاه اینترنتی مجزا داشته باشید، بدون شک کنترل این فروشگاه ها تا حدودی سخت است. چرا که ساخت آنها بر روی پلتفرم های تجارت الکترونیک جداگانه، اساساً به معنای اجرای سه پروژه تجارت الکترونیک جداگانه است که مدیریت آنها ممکن است کمی سخت باشد.
اما با سایت یا تجارت الکترونیک چند فروشگاهی به راحت می توانید هر سه فروشگاه خود ا را در یک پلتفرم ایجاد کرده و همه چیز را از طریق یک سرور مدیریت کنترل کنید. اما مشتریان شما محصولات روی سایت را به صورت مجزا بر سه ویترین فروشگاهی مشاهده می کنند. به طور کلی طراحی فروشگاه اینترنتی چند فروشگاهی ارزانتر، آسانتر است و انعطافپذیری بیشتری دارد.
پلتفرم طراحی سایت چند فروشگاهی، بیشتر به مدیریت و ارائه چندین ویترین فروشگاهی مربوط به برندهای مختلف اشاره دارد. برای همین به طراحی چند فروشگاهی، چند ویترینی هم گفته می شود. نکته اصلی در این نوع از طراحی، جذب مشتریان بیشتر از مناطق مختلف است. در این شرایط هر فروشگاهی اینترنتی مانند یک ویترین مجزا و منحصر به فرد، می تواند برای شما درآمد زایی کند.
با طراحی سایت چند فروشگاهی، امکان شخصی سازی فروشگاه های شما وجود دارد و از این ترفند می توانید برای جذب و حتی حفظ مشتری، سرمایه گذاری کنید.
با این حال، قبل از تصمیم گیری در مورد یک پلتفرم چند فروشگاهی یا باز کردن چندین ویترین فروشگاه، باید مزایا و معایب تجارت الکترونیک چند فروشگاهی را بدانید.
اما اگر به دنبال رشد کسب و کار خود در طولانی مدت هستید، بدون شک داشتن یک سیستم چند فروشگاهی به شما کمک می کند که بسیاری از سختی های طراحی سایت فروشگاهی مجزا را حذف کنید.
ویژگی ها و مزایای طراحی سایت چند فروشگاهی
طراحی سایت چند فروشگاهی نه تنها مزایای بسیار زیادی برای صاحبان کسب و کار دارد، بلکه با ویژگی های خاص خودش می توانند مزیت های زیادی برای مشتریان و کارمندان اداری مربوط به آن داشته باشد. به طور کلی برخی از مهمترین ویژگی ها و مزایای طراحی وب سایت چندفروشگاهی، عبارتند از:
- کسب درآمد بالا برای صاحبان کسب و کار
- مدیریت آسان هر فروشگاه آنلاین مرتبط با آن
- امکان خرید کاربران از تمام فروشگاهها به طور همزمان
- انبار اختصاصی برای هر فروشگاه
- مقرون به صرفه بودن طراحی و نحوه فروش در فروشگاه های چندویترینی
- عدم محدودیت در تعداد فروشگاه برروی سایت
- تنوع مشتریان از مناطق مختلف و گسترش بازار کسب و کار
- مانیتورکردن همه فروشگاهها با یک پنل
- مدیریت موجودی محصولات مختلف در همه فروشگاهها
- ایجاد فرصت برای کسب وکارهای جدید
اما تمام مزایای طراحی سایت چند فروشگاهی به همین موارد ختم نمی شود. طراحی Multistore برای هر یک از بخش های مرتبط با این فروشگاه مزایای جداگانه ای دارد.
مزایای Multistore برای مشتریان | مزایای Multistore برای صاحبان فروشگاه |
---|---|
ساده شدن روند خرید و حتی سفارش چندین محصول از چندین فروشگاه به طور مجزا و تامین کنندگان مختلف | سفارشی سازی سئو سایت و انتخاب متا و کلمه کلیدی برای چندین وب سایت فروشگاهی، دسترسی کامل به اطلاعات مشتریان از جمله تاریخ ثبت نام، تاریخچه سفارش، لیست سفارشات و موارد دیگر، مدیریت بهتر و راحت تر محصولات، ایجاد سبدهای خرید چند فروشگاهی برای مشتریان |
امنیت و خطرات طراحی سایت چند فروشگاهی
یکی از مهمترین مسائل در هنگام طراحی وبسایت چند فروشگاهی، توجه به امنیت آن است. چرا که چنین فروشگاه هایی با حجم عظیمی از داده ها سروکار دارند. در چنین سایت هایی، حجم سفارشات بالا است و احتمال پرداخت و واریزی به طور همزمان وجود دارد. این در حالی است که اکثر پلتفرمهای تجارت الکترونیک چند فروشگاهی، امکانات و ویژگی هایی برای ارتقاء امنیت سایت چندفروشگاهی ار دارند. اما با این حال بحث امنیت همچنان یکی از چالش های اصلی در این نوع از کسب وکار آنلاین است.
چون تجارت الکترونیک چند فروشگاهی، داده های زیادی بین فروشگاه ها به اشتراک گذاشته می شود و این حجم از داده ها، دائما در بین فروشگاه ها در حال انتقال هستند. برای همین محافظت از آنها امری مسلم و ضروری است. برای همین طراحی سایت چند فروشگاهی با برخی خطرات و آسیب های احتمالی همراه است که مهمترین آنها عبارتند از:
- حملات سایبری
- بررسی امنیت و ایمنی در سیستم پرداخت
- احتمال سایت های فروشگاهی جعلی و فیشینگ
اما با این حال، راهکارهای مختلفی برای جلوگیری از بروز خطرات احتمالی در سایت های چند فروشگاهی وجود دارند. اگر به عنوان صاحبان یکی از این تجارت الکترونیک، نگران وضعیت سایت خود هستید، بهتر است راهکارها و ترفندهای طراحی وب سایت چند فروشگاهی زیر را درنظر بگیرید:
- داده های خود را رمزگذاری کنید.
- اطمینان حاصل کنید که گواهی SSL شما به روز است.
- به همه بخش ها در مورد نحوه محافظت در برابر حملات سایبری آموزش دهید.
- اطمینان حاصل کنید که هیچ وب سایت جعلی وجود ندارد و خریداران را از تهدیدات احتمالی مطلع کنید.
حتی توصیه می شود، در انتخاب شرکت معتبر برای طراحی سایت چند فروشگاهی خود دقت کنید. به دنبال شرکت هایی باشید که اعتبار و تجربه لازم در این زمینه را دارند.
امکانات ساخت سایت چند فروشگاهی
ساخت و راه اندازی سایت چند فروشگاهی با برخی امکانات فروشگاه اینترنتی و امتیاز های ویژه همراه است. بدون شک بهره بردن از این همه امکانات برای افزایش درآمد بیشتر، ارزش سرمایه گذاری برای طراحی چنین فروشگاه بزرگ چند ویترینی را دارد. برخی از مهمترین امکانات ساخت سایت چند فروشگاهی، عبارتند از:
دریافت کامل و دقیق گزارشات فروش
یکی از مهمترین ویژگی و امکانات طراحی وب سایت چند فروشگاهی، امکان دریافت کامل و دقیق گزارشات از میزان فروش یک سایت است. دریافت گزارشات کامل و دقیق از عملکرد فروشگاهها یکی از اصلیترین نیازهای یک وبسایت چند فروشگاهی است. این گزارشات شامل اطلاعاتی مانند تعداد فروش، محصولات پرفروش، سوالات مشتریان و نقاط قوت و ضعف هر فروشگاه میشود. صاحبان کسب و کار می توانند با تجزیه و تحلیل این گزارشات، راهکارهای بهتری را برای بازاریابی بهتر و فروش بیشتر پیدا کنند.
قابلیت نمایش فروشگاهها روی نقشه
در طراحی وب سایت چند فروشگاهی، امکان نمایش هر یک از فروشگاه ها بر روی نقشه وجود دارد. این امکان به مشتریان اجازه میدهد تا به سادگی فروشگاههای مورد نظر خود را روی نقشه مشاهده کرده و به آنها دسترسی پیدا کنند. این تجربه بصری و کاربرپسند، اعتماد مشتریان را بیشتر جلب می کند. چون مشتری از این طریق مطمئن می شود که فروشگاه مورد نظر او، وجود فیزیکی هم دارد و قابل دسترس است. هر فروشگاه با نشانگر مختص خود روی نقشه قرار میگیرد.
دسترسی اختصاصی کاربران
ورود کاربران به همه فروشگاهها با یک نام کاربری و رمز عبور، ویژگی دیگری در طراحی وبسایت چند فروشگاهی است. مشتریان با استفاده از این امکانات می توانند با یک اکانت کاربری واحد، وارد هر فروشگاه شوند و از خدمات و محصولات آن استفاده کنند.
مشاهده نظرات، امتیازات و اطلاعات تماس
در طراحی سایت چند فروشگاهی، امکان مشاهده نظرات، امتیازات و اطلاعات تماس از اهمیت بالایی برخوردار است. این اطلاعات به مشتریان اجازه میدهد تا قبل از خرید، نظرات سایر مشتریان را بخوانند و باتوجه به آنها محصول مورد نظر خود را ارزیابی و در نهایت خریداری کنند. همچنین، امکان مستقیم تماس با فروشنده باعث بهبود تجربه کاربری و اعتماد سازی بیشتر مشتریان می شود.
امکان پیدا کردن نزدیکترین فروشگاه ها
یکی از امکانات ویژه در طراحی سایت چند فروشگاهی، امکان پیدا کردن نزدیکترین فروشگاهها است. این ویژگی به کاربران اجازه میدهد تا با وارد کردن موقعیت خود، لیستی از فروشگاهها و خدمات موجود در نزدیکی خود را مشاهده کنند. این اطلاعات برای مشتریانی است که به دنبال خرید محلی هستند، می تواند کارایی زیادی داشته باشد. همچنین، این قابلیت به کسب و کارها این امکان را میدهد تا بهترین خدمات خود را به مشتریان محلی نمایش دهند.
قابلیت توسعه و اضافه کردن امکانات جدید
یک سایت چند فروشگاهی باید قابلیت اضافه کردن و بهبود امکانات جدید را در آینده داشته باشد. به عنوان مثال، اگر در آینده بخواهید سیستم مدیریت موجودی را به سایت افزوده کنید، باید امکان پیاده سازی چنین سیستمی بر روی سایت وجود داشته باشد. در این شرایط مدیران کسب و کار می توانند بر اساس رفتار و درخواست های مشتریان، تغییراتی را روی سایت ایجاد کنند.
امکان ایجاد انواع کد های تخفیف
ارائه کدهای تخفیف به مشتریان یک روش موثر برای جلب و حفظ مشتری در طراحی سایت چند فروشگاهی است. در طراحی این نوع از سایت ها باید امکان ایجاد و مدیریت انواع مختلفی از کدهای تخفیف از جمله تخفیفهای مبتنی بر درصد، تخفیفهای ثابت، ویژگیهای خاص مانند حمل و نقل رایگان و غیره وجود داشته باشد. صاحبان کسب و کار با استفاده از این ترفند، می توانند از انواع تخفیفات برای جذب و حفظ مشتری خود استفاده کنند.
امکان ایجاد وبلاگ فروشگاهی
ایجاد وبلاگ فروشگاهی یکی دیگر از امکانات طراحی سایت چند فروشگاهی است. با استفاده از این ترفند، صاحبان کسب و کار می توانند محتوای مفید و مرتبط با محصولات و خدمات خود را در اختیار مشتریان قرار دهند. این ویژگی به کسب و کار این امکان را میدهد تا اطلاعات ارزشمند، مشاورهها و توصیههای مرتبط با صنعت خود را با مشتریان به اشتراک بگذارند و اعتماد مشتریان به برند خودشان را افزایش دهند.
قابلیت ایجاد بینهایت صفحه
یکی از امکانات دیگر در طراحی سایت چند فروشگاهی، این است که در ایجاد و طراحی صفحات مختلف بر روی سایت هیچگونه محدودیتی وجود ندارد. برای همین صاحبان کسب و کار می توانند صفحات مختلفی را برای انواع محصولات، خدمات، برندها و سایر موارد بر روی سایت طراحی کنند و با این ترفند، محتواها و اطلاعات بیشتری را در مورد محصولات به مشتریان ارائه دهند. همه این ترفند ها و امکانات در نهایت منجر به افزایش درآمد و فروش بیشتر می شود.
امکان فعال سازی انواع درگاه پرداخت
یکی دیگر از امکانات طراحی سایت چند فروشگاهی، امکان فعالسازی انواع درگاههای معروف مانند PayPal، Stripe، بانکهای محلی و سایر روشهای پرداخت آنلاین است. از این طریق، مشتریان می توانند به راحتی روش پرداخت خودشان را انتخاب کنند. از طرفی هم، صاحبان کسب و کار می توانند از این امکانات برای مدیریت وضعیت مالی فروشگاه خود بهره بگیرند.
امکان فعال سازی پنل پیامکی
اگر به دنبال یکی از بهترین راهکارها برای برقراری ارتباط با مشتریان هستید تا آنها را از اطلاعیه ها، تخفیفات و سایر اخبار مربوط به سایت خود مطلع کنید، فعال سازی پنل پیامکی در طراحی سایت چند فروشگاهی را دست کم نگیرید. این قابلیت سایت های چند ویترینی به شما کمک می کند که راحت تر و بیشتر با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید و تجربه خرید در آنها را بهبود ببخشید.
بک آپ گیری روزانه و خودکار
استفاده از قابلیت بکآپ گیری روزانه و خودکار اطلاعات بر روی سایت های چند فروشگاهی، این امکان را می دهد که تمام دادهها و اطلاعات مهم مانند محصولات، سفارشات و اطلاعات مشتریان را به صورت منظم و خودکار در یک محل امن ذخیره میشوند. در این شرایط خیال صاحبان کسب و کار از این بابت راحت است که در صورت وقوع هرگونه خطای فنی یا از دست دادن دادهها، می توانند به نسخه قبلی اطلاعات سایت خود دسترسی داشته باشند.
طراحی به صورت کاملا واکنشگرا
یکی از ویژگیهای بسیار مهم دیگر در طراحی سایت چند فروشگاهی، واکنشگرایی بودن این سایت ها است. یعنی سایت باید به طور خودکار و بهینه برای هر نوع دستگاه و اندازه صفحه نمایش تنظیم شود. در این شرایط سایت بر روی تلفن همراه، تبلت و رایانه شخصی به راحتی نمایش دادده می شود.
مکان شخصی سازی طراحی هر فروشگاه
یکی از مزیتهای برجسته در طراحی سایت چند فروشگاهی، قابلیت شخصیسازی طراحی برای هر فروشگاه مختص به خود است. در این شرایط مدیران فروشگاه می توانند فروشگاه اینترنتی خود را با توجه به نیازها و استراتژی های بازاریابی طراحی کنند و یک سایتی کاملا منحصر به فرد و جذابی داشته باشند.
امکان ایجاد دامنههای نامحدود
در طراحی وبسایت چند فروشگاهی، هیچ محدودیتی در ثبت دامنه ها وجود ندارد. مدیران فروشگاه می توانند هر تعداد دامنه ای که لازم دارند را برای فروشگاه خود ثبت کنند. این ویژگی به هر فروشگاه این امکان را میدهد تا برند خود را بهتر نمایش دهند و اعتبار بیشتری کسب کند.
امکان تبلیغات درون فروشگاهی
یکی از مهمترین راهکارها برای افزایش میزان فروش در سایت های چند فروشگاهی، امکان تبلیغات درون فروشگاهی است. در این شرایط مدیران فروشگاه ها می توانند تبلیغات های خاص و منحصر به فردی را در فروشگاه خود طراحی کنند. این شرایط می تواند باعث بهبود تجربه کاربری و افزایش میزان درآمد یک فروشگاه شود.
همانطور که بررسی کردیم طراحی سایت چند فروشگاهی، امکانات و مزایای زیادی دارد. به شرط آنکه در طراحی آن و انتخاب شرکت طراح سایت دقت کنید و به دنبال سرمایه گذاری موثر برای طراحی وبسایت چند فروشگاهی خود باشید.
هزینه طراحی سایت چند فروشگاهی
عوامل بسیار زیادی می توانند در طراحی سایت های چند فروشگاهی تاثیر داشته باشند. با شناخت و کنترل هر یک از این عوامل می توانید هزینه کلی طراحی سایت های چند فروشگاهی را تا حدود زیادی مدیریت کنید. برخی از مهمترین آنها عبارتند از:
تعداد فروشگاههای طراحی شده در سایت چند فروشگاهی میتواند تأثیر زیادی بر هزینه داشته باشد. از آنجایی که هر فروشگاه به عنوان یک بخش مستقل از سایت در نظر گرفته میشود، هر چه تعداد فروشگاه ها بیشتر باشد، بالتبع هزینه طراحی سایت ها هم بیشتر خواهد شد.
وجود ویژگیهای خاصی مانند فیلترها، سیستم مدیریت سفارشات پیشرفته، اشتراک نیازها و... میتواند هزینه کلی طراحی وب سایت چند فروشگاهی را تحت تأثیر قرار دهد. از طرفی هم انتخاب نوع طراحی و رابط کاربری (UI/UX) هم در میزان هزینه کلی طراحی سایت های چند فروشگاهی تاثیر دارد. طراحی زیبا و کاربرپسند میتواند هزینه طراحی را افزایش دهد.
طراحی هر گونه امکانا خاص مانند اتصال به درگاههای پرداخت خاص، ایجاد سیستم ارسال و پیگیری سفارشات خاص، یا دیگر امکانات مشابه می تواند باعث افزایش هزینه طراحی فروشگاه های چند ویترینی شود.
اگر چه عوامل بسیار زیادی می توانند در هزینه طراحی سایت فروشگاهی تاثیر داشته باشند، اما راهکارهای بسیار زیادی برای مدیریت این هزینه ها وجود دارند. مشورت با یک شرکت طراح سایت با تجربه در زمینه سایت های چند فروشگاهی به شما کمک می کند تا بتوانید این راهکارها را بهتر و بیشتر بشناسید.
نمونههایی از سایتهای چند فروشگاهی
انواع مختلفی از سایت های چند فروشگاهی موفق در جهان وجود دارند که با استفاده از استراتژی های خاص، توانسته اند درآمدهای کلان و زیادی را در طول سال کسب کنند. برخی از آنها عبارتند از:
آمازون (Amazon): آمازون یکی از بزرگترین و معروفترین سایتهای چند فروشگاهی در جهان است. این سایت به عنوان یک بازار آنلاین جهانی شناخته میشود که محصولات متنوعی از لوازم الکترونیکی، کتب، لباس، خوراکیها تا اسباببازیها و بیشتر ارائه میدهد.
ایبی (eBay): ایبی یک بازار آنلاین است که به فروشندگان حرفهای و همچنین فردی اجازه میدهد محصولات جدید و دست دوم خود را بفروشند. این سایت بیشتر بر اساس مزایده کار میکند و مشتریان میتوانند قیمت های مختلفی را برای محصولات مختلف ارائه دهند.
اتسی (Etsy): اتسی یک بازار آنلاین برای هنرمندان و صنایع دستی است. این سایت به هنرمندان اجازه میدهد تا آثار هنری خود را بفروشند. محصولاتی مانند جواهرات دستساز، لباسهای سفارشی، دکوراسیون منزل و... در اینجا قابل ارائه است.
زوماتو (Zomato): زوماتو یک سامانه آنلاین سفارش غذا و رزرو رستوران است. کاربران بر روی این سایت می توانندرستورانها و فستفودهای محلی اطراف خودشان را جستجو کرده و به صورت آنلاین سفارشات خودشان را ثبت کنند.
مراحل طراحی سایت چند فروشگاهی
طراحی و ساخت سایت های چند فروشگاهی، با شرایط و مراحل خاص خودش همراه است. این در حالی است که اولویت بندی و توجه به این مراحل تا حدود زیادی می تواند در کاهش هزینه های طراحی سایت تاثیر زیادی داشته باشد. برخی از مهمترین مراحل برای شروع طراحی سایت چند ویترینی، عبارتند از:
- بررسی نیازها و اهداف کارفرما: در این مرحله، طراحان سایت از شرکت های معتبر با مدیران فروشگاها ملاقات کرده و نیازها، اهداف و نیازهای او را بررسی می کنند. مهمترین مواردی که در این شرایط باید در این مرحله بررسی شوند شامل بحث در موضوعات مانند نوع محصولات یا خدمات مورد فروش، ویژگیهای مورد نیاز، طراحی واسط کاربری و... است.
- ارائه ایده اولیه: پس از درک نیازها، توسعه دهندگان یک ایده اولیه از سایت را به مدیران کسب و کار ارائه میدهند. در این مراحله ساختار و طراحی کلی سایت، امکانات اصلی و منحصر به فرد و تمام مواردی که برای طراحی سایت مورد نیاز است، بررسی می شود.
- امضای قرارداد: پس از تایید ایده اولیه، یک قرارداد بین کارفرما و شرکت طراحی سایت منعقد میشود. این قرارداد شامل جزئیات فنی، مدت زمان پروژه، هزینهها و سایر شرایط قراردادی است.
- طراحی و برنامه نویسی: در این مرحله، طراحان و برنامه نویسان کد مورد نیاز را ایجاد میکنند و طراحی گرافیکی سایت انجام می شود. این شامل ساختار واسط کاربری، ایجاد پایگاه داده، ایجاد صفحات مختلف و... میشود.
- تست و عیبیابی: پس از طراحی و برنامه نویسی، سایت برای بررسی خطاهای فنی احتمالی و بهبود سرعت، تحت آزمونهای مختلف قرار میگیرد. بعد از رفع هر گونه خطاهای مربوطه، سایت تحویل کارفرما داده می شود.
- توسعه و بهینهسازی: در صورتی که مدیران فروشگاه بعد از طراحی کلی سایت، نیاز به تغییر و ارتقاء سایت داشته باشند، در این مرحله می توانند فروشگاه خود را بهینه سازی کنند.
تفاوت سایت چند فروشگاهی و سایت چند فروشندگی
اگر چه ممکن است اصول کلی طراحی سایت چند فروشگاهی و چند فروشندگی تا حدودی با هم یکسان باشند، اما برخی تفاوت های جزئی در این زمینه وجود دارند. اصلی ترین تفاوت سایت چند فروشگاهی و چند فروشندگی در نحوه مدیریت و اجرای عملیات خرید و فروش محصولات است.
در یک سایت چند فروشگاهی، چندین فروشنده مستقل و مختلف میتوانند محصولات و خدمات خود را به مشتریان عرضه کنند. هر فروشنده میتواند حساب کاربری و فروشگاه مجزای خود را داشته باشد و محصولات خود را در آن فروش دهد. از طرفی هم، مدیریت تراکنشها، تحویل کالا، پرداخت وجه و خدمات مشابه بر عهده مدیر سایت است.
اما در طراحی سایت چند فروشندگی، همه فروشندگان مختص به یک سیستم و یک فروشگاه هستند و تحت یک نام و برند فعالیت میکنند. هر فروشنده میتواند محصولات خود را به فروش بگذارد و درآمد کسب کند. مدیریت کلیه عملیات از تحویل کالا تا پرداخت وجه توسط صاحب فروشگاه چند فروشندگی انجام میشود.
به طور خلاصه، در سایت چند فروشگاهی، هر فروشنده به عنوان یک فروشگاه مستقل در نظر گرفته میشود، در حالی که در سایت چند فروشندگی، همه فروشندگان به عنوان اعضای یک فروشگاه با همدیگر همکاری میکنند.
سخن آخر درباره طراحی سایت چند فروشگاهی
طراحی سایت چند فروشگاهی می تواند یک راهکار موثر برای افزایش درآمد و میزان سودآوری از چندین فروشگاه به طور همزمان باشد. ضمن اینکه نحوه طراحی می تواند در جذب و حتی حفظ مشتری تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.
سایت های چند فروشگاهی، امکانات و ویژگی های خاصی دارند که می توانند باعث بهبود تجربه کاربری و برند شدن فروشگاه های معتبر داشته باشند. اما طراحی چنین سایت هایی باید با برخی اصول و شرایط خاصی صورت بگیرد. در هنگام طراحی سایت های چند فروشگاهی باید تمام جوانب کار را در نظر گرفت. ضمن اینکه هزینه کلی طراحی را مدیریت کرد.
پس اگر شما به عنوان مدیران کسب و کار آنلاین به دنبال طراحی وبسایت چند فروشگاهی هستید، بهتر است در انتخاب شرکت طراحی سایت خود دقت کنید. بدون شک سرمایه گذاری در انتخاب یک شرکت معتبر مانند آریو وب می تواند تضمین خوبی برای بازگشت سرمایه شما در کسب و کارتان باشد.