سایت شرکتی چیست؟

امروزه اکثر شرکت‌ها و کسب و کارها برای اینکه در تجارت الکترونیک از رقبای خود عقب نمانند و نیز برای معرفی برند خود نیاز به یک سایت شرکتی دارند. مهم نیست شرکت شما کوچک باشد یا بزرگ، نوپا باشد یا قدیمی، برای اینکه وارد رقابت در دنیای الکترونیک شوید باید وب‌سایتی برای شرکت خود داشته باشید. امروزه وب‌سایت‌های شرکتی یکی از مهم‌ترین و رایج‌ترین وب‌سایت‌های موجود در دنیای وب به شمار می‌روند. در این مقاله شما را با رویکرد این وب‌سایت‌ها مزایا و ویژگی‌های آن بیشتر آشنا خواهیم کرد.

آشنایی با وب‌ سایت شرکتی

وب‌سایت شرکتی به وب‌سایتی گفته می‌شود که برای معرفی یک شرکت یا واحد صنفی در فضای اینترنت استفاده می‌شود. این وب‌سایت نشان دهنده یک موقعیت تجاری هستند که برای اهداف بسیاری ساخته می‌شوند. با گسترده شدن ارتباطات بسیاری از شرکت‌ها برای آسان شدن ارتباط بین خود و مشتریانشان تصمیم گرفتند برای کسب و کار شرکت خود یک وب‌سایت طراحی کنند تا به این شکل فاصله بین آن‌ها و مشتریانشان کمتر شود. با این کار بسیاری از هزینه‌های تبلیغاتی کاهش پیدا کرده و تبلیغاتی دائمی برای شرکت خود بنا نهادند. بازدهی شرکت‌هایی که دارای وب‌سایتی برای مجموعه خود هستند بسیار بیشتر از شرکت‌های دیگر بوده و همچنین به اعتبار آن‌ها نیز هویت بخشیده است. 

ویژگی‌های سایت شرکتی چیست؟

هر وب‌سایتی در هر حوزه‌ای که فعالیت می‌کند ویژگی‌هایی دارد. از ویژگی‌های یک وب‌سایت شرکتی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • از هاستینگ خوب برخوردار است.
  • سرعت بارگذاری و لود مناسبی دارد.
  • واکنش گرا و ریسپانسیو بوده و با تمام دستگاه‌های الکترونیکی سازگاری دارد.
  • اطلاعات کاربران و نیز خود وب‌سایت در جای امنی محافظت می‌شود.
  • با استانداردهای روز این وب‌سایت‌ها مطابقت دارد.
  • گرافیک، رنگ و طراحی منحصربه‌فردی دارد.
  • برای بهینه‌سازی این سایت‌ها اصول سئو به درستی رعایت می‌شود.
  • ارتباط با مشتریان بهینه می‌شود.
  • محصولات و خدمات به خوبی به مشتریان معرفی می‌شود.
  • با شبکه‌های اجتماعی تعامل دارد.

امکانات سایت شرکتی چیست؟

هر وب‌سایتی بسته به فعالیتی که انجام می‌دهد دارای امکاناتی برای مخاطبان و مشتریان خود است. بسیاری از سایت‌ها دارای امکانات مشترک هستند و برخی به دلیل نوع خاص کسب و کار یا هدفشان بخش‌های متفاوتی را در وب‌سایت خود گنجانده‌اند که در نهایت برای رضایت مخاطبان، ارائه خدمات و تسریع در روند کاری خود این اقدم را پیش گرفته‌اند. در ادامه به امکانات اکثر وب‌سایت‌های شرکتی اشاره خواهیم کرد.

نمایش خدمات و یا محصولات شرکتی

در این وب‌سایت‌ها خدمات و محصولات شرکت‌ها به صورت دسته‌بندی شده و مرتب در معرض دید کاربران قرار می‌گیرد و افرادی که به دنبال هدف خاصی در وب‌سایت در حال جستجو هستند به راحتی به چیزی که می‌خواهند دست پیدا می‌کنند.

راهنمای استفاده از محصول یا سفارش خدمات

در کنار معرفی و نمایش محصولات، بروشوری از چگونگی و نحوه استفاده از محصول یا سفارش خدمات به مشتریان ارائه می‌شود تا افراد با آگاهی بیشتری نسبت به ثبت سفارشات خود اقدام نمایند.

گالری تصاویر

قسمتی از منوی این وب‌سایت‌ها به گالری تصاویر اختصاص دارد که در آن عکس‌های محصولات یا شرکت‌ها و پرسنل آن جای داده می‌شود.

صفحه اخبار و مقالات

بخشی از منوی این وب‌سایت‌ها به انتشار اخبار، اطلاعات و مقالات اختصاص دارد. با انتشار مقالاتی درباره شرکت، حوزه کاری آن، محصولات و خدمات آن کاربران بسیاری برای کسب اطلاعات بیشتر به این وب‌سایت‌ها مراجعه می‌کنند و در این میان با محصولات آن شرکت‌ها هم آشنا می‌شوند.

صفحه ثبت نام در سایت

با این صفحه کاربران سایت می‌توانند در سایت آن شرکت عضو شده و از محصولات یا خدمات جدید مطلع شوند و یا شامل تخفیفاتی شوند که هرازگاه از سوی آن شرکت در مناسبت‌های مختلف ایجاد می‌شود.

صفحه نظرسنجی

در وب‌سایت‌های شرکتی و بسیاری از وب‌سایت‌های دیگر امکانی وجود دارد که مشتریان می‌توانند نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود از تجربه خرید یا استفاده از خدمات این شرکت‌ها در سایت به ثبت برسانند. با این امکان مدیران شرکت‌ها نیز از نقاط ضعف و قوت کار خود آگاه می‌شوند و برای رفع مشکلات و بهبود عملکرد خود اقدام می‌کنند.

صفحه درباره ما

صفحه درباره ما در واقع در اکثر وب‌سایت‌ها به خصوص وب‌سایت‌های شرکتی وجود دارد این صفحه در واقع تابلویی است که در آن شرکت‌ها و هر نوع کسب و کاری در فضای اینترنت به معرفی خود و حرفه و هدف خود می‌پردازد. مشتریان و کاربران یک سایت مشتاق‌اند بدانند اهداف شما برای کار و حرفه‌تان چیست و با سابقه و فعالیت‌هایتان آشنا شوند. مسلماً انتقال این شناخت به مشتری و کاربران سایت، به هویت شرکت شما اعتبار بیشتری می‌بخشد.

صفحه تماس با ما

قطعاً مشتریان و کاربران هر سایتی که محصولات یا خدماتی را به آن‌ها ارائه می‌دهند باید بتوانند با آن شرکت‌ها و بیزینس‌ها ارتباط برقرار کنند و مشکلات احتمالی را به مدیران این وب‌سایت‌ها گزارش دهند. صفحه تماس با ما این امکان را برای کاربران میسر می‌کند.

پنل مدیریت حرفه‌ای

مدیران وب‌سایت‌های شرکتی به وسیله پنل مدیریتی به راحتی وب‌سایت خود را اداره می‌کنند و با یک تیم پشتیبانی قوی و به‌روزرسانی مستمر سایت به راحتی شرکت الکترونیکی خود را به سمت جلو هدایت می‌کنند. با این پنل، مدیران مستقیماً با مشتریان ارتباط دارند و تغییراتی را که نیاز مشتری را برطرف می‌کند در این پنل اعمال می‌کنند البته مواردی هم وجود دارد که تنها توسط طراحان سایت انجام شدنی است و تیم پشتیبانی در این مواقع پاسخگوی نیاز مدیران شرکت‌ها خواهد بود.

طراحی وبسایت شرکتی

در طراحی وب‌سایت شرکتی مانند تمام وب‌سایت‌ها مواردی حائز اهمیت است که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • در طراحی وب‌سایت‌های شرکتی از سایت‌های آماده استفاده نکنید.
  • تمام اصول و قوانین تأسیس یک وب‌سایت شرکتی را رعایت کنید.
  • طراحی سایت باید به گونه‌ای باشد که کاربران به راحتی از آن استفاده کنند.
  • برای محتوای سایت از متن‌های یونیک و غیر کپی استفاده کنید.
  • از رنگ‌بندی مناسب با حوزه کاری خود استفاده کنید به طوری که به جذابیت سایت کمک کند.
  • صفحه تماس با ما را به خوبی طراحی کنید تا اعتماد مشتریان جلب شود و شما را یک بیزینس در دسترس تصور کنند.
  • طراحی سایت باید به صورت واکنش‌گرا طراحی شود تا به تمام دستگاه‌های الکترونیکی و همراه سازگاری داشته باشد.
  • از پشتیبانی قوی استفاده کنید تا در مواقع لزوم برای رفع مشکل، زمان زیادی را از دست نداده باشید.

برای طراحی سایت شرکتی چرا از وردپرس استفاده می‌کنیم؟

سیستم وردپرس به دلیل اینکه از قدرتمندترین سیستم‌های مدیریت محتوا است معمولاً در طراحی انواع وب‌سایت‌ها به کار می‌رود. در این سیستم قدرتمند تعداد بسیاری افزونه با کاربردهای متفاوت وجود دارد که در نهایت عملکرد خوبی را برای سایت‌ها به ارمغان می‌آورد. قابلیت‌های متعدد این سیستم مدیریت محتوا نسبت به سایر سیستم‌ها منجر به کاهش هزینه راه‌اندازی انواع وب‌سایت‌ها می‌شود. انعطاف‌پذیری و امنیت وردپرس در مقایسه با سایر سیستم‌ها نشان دهنده عملکرد مناسب و مطلوب آن است.

مزایای طراحی سایت شرکتی چیست؟

طراحی هر وب‌سایتی قطعاً مزایایی خواهد داشت که به پیشبرد آن کسب و کار و مجموعه کمک خواهد کرد. طراحی وب‌سایت شرکتی نیز دارای مزایایی است در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • فعالیت شرکت‌ها بدون در نظر گرفتن محدوده جغرافیایی
  • فعالیت و فروش به صورت شبانه‌روزی
  • کاهش افراد نیروی کار و کاهش هزینه‌های جانبی
  • افزایش مشتریان، بازدید و بازدهی بیشتر
  • توسعه بازاریابی و تبلیغات گسترده با هزینه کم
  • تجزیه و تحلیل فرایند فروش و ارائه خدمات برای شناخت نقاط ضعف و قوت کار

تأثیر سئو در طراحی سایت شرکتی

به طور قطع برای هر وب‌سایتی رعایت اصول سئو اهمیت بسیاری دارد. بهینه‌تر شدن محتوای سایت، توجه به زیبایی‌های بصری، رفع مشکلات در فرایندهای مختلف سایت، استفاده از کلمات کلیدی مناسب، استفاده از لینک‌ها در متن و... باعث بهینه‌تر شدن موتورهای جستجو، افزایش بازدید و پیشرفت تجارت الکترونیک خواهد شد.

ویژگی های سایت شرکتی موفق

بدون شک در دنیای پرازدحام تجارت الکترونیک سایتی موفق است که بتواند بهتر خود را به جامعه مخاطبان خود معرفی کند و قدرت پاسخگویی بسیار خوبی داشته باشد. همچنین از سئوی بسیار خوبی برخوردار بوده و بتواند فروش محصولات یا ارائه خدمات خود را آنالیز کند تا با صرف زمان کمتری نسبت به رفع موانع و اشکالات موجود اقدام کند. جذابیت و زیبایی‌های بصری وب سایت‌ها نیز در موفقیت آن‌ها بسیار تأثیرگذار است.

سخن آخر درباره سایت شرکتی

به طور قطع طراحی خوب یک سایت به افزایش بازدید و همچنین فروش و ارائه خدمات بیشتر کمک می‌کند. در این مقاله سعی کرده‌ایم شما را با عملکرد و نحوه طراحی سایت شرکتی آشنا کنیم. برای آگاهی بیشتر و طراحی یک سایت قدرتمند و حرفه‌ای قطعاً به یک تیم حرفه‌ای نیاز خواهید داشت. شما می‌توانید با مشاوره و هم‌فکری متخصصان گروه آریو وب به تجربه خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.

برای مشاوره رایگان کلیک نمایید